Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Brazíliában közel 32000 ember...

Brazíliában közel 32000 ember halt meg a covid vakcinák miatt. Ezeket miért nem hozzák nyilvánosságra?

Figyelt kérdés

[link]

Szinte sokkolja az embert, itthon vajon hány halottja lehet, akikre ráfogtak valami mást?

2021. nov. 4. 00:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
Ha nem hozták nyilvánosságra, te honnan tudod? Brazil orvos vagy?
2021. nov. 4. 00:26
 2/20 A kérdező kommentje:
Magyarországon értem, itthon nem beszélnek a vakcinák okozta halálozásokról. Elismernek valamennyit, de édeskevés szerintem ahhoz.
2021. nov. 4. 00:28
 3/20 anonim ***** válasza:
42%
Igen, elég sok ember halt meg a vakcina miatt... Sajnos ismertem is olyat,sok embernek rosszul reagál rá a szervezete. Persze a sok oltáspárti illetve azok akiknek semmiféle mellékhatás nem jelentkezett az támogatja ezt a dolgot nyilván.Viszont Facebookon is láttam csoportokat.Videókat tettek közzé hogy az ember konkrétan remeg az oltástól stb.
2021. nov. 4. 00:30
 4/20 anonim ***** válasza:
83%

Ez tébyleg egy sokkolóan magas szám, főleg, ha nem teszed hozzá, hogy Braziliában naponta átlag 3844 ember hal meg (1000 főre 6.6 a halálozás évente és 212.6 millióan vannak=> 212.6 millió% 1000 * 6.6 %365).

Ami azt jelenti, hogy 90 nap alatt 345 987 ember hal meg a tavalyi statisztika alapján, amikor nem volt oltás.

Ha azzal számolsz, hogy a lakosság 65,4%-a be van oltva, akkor 226 273,966 beoltott embernek kellett volna statisztikai alapon meghalnia.

Szerintem ez a 32 000 fő olyan Kevés, hogy biztos akkori a statisztika, amikor 10% körül volt az átoltottság, mert amúgy rettenetesen kevés.

2021. nov. 4. 01:00
 5/20 anonim ***** válasza:
74%
Amúgy elolvastam még egyszer és nem is három, hanem öt hónap van a cikkben. Sajnálom, hogy az eredeti portugálul(?) van, mert szívesen elolvasnám, hogy mit számol, gondolom, hogy nem a sima halálozást, mert akkor nem ördögtől valónak, hanem isteninek âllítanák be a vakcinâkat, amik közel 84%-al csökkentették a covid előtti halálozâst.
2021. nov. 4. 01:10
 6/20 anonim ***** válasza:
70%

Csak úgy szólok, hogyegy egyszerű aszpirin is ölhet embert, ha, valaki érzékeny rá.

Ez ellen miért nem indít senki hadjáratot?

2021. nov. 4. 07:51
 7/20 anonim ***** válasza:
85%
Még az általad linkelt konteós cikk em annyira bátor mint te, hogy az "oltás miatt" kifejezést használja, csak annyit, hogy ennyi oltott meghalt. Továbbra is újra meg újra megerősítést nyer, hogy a covid oltás nem okoz halhatatlanságot.
2021. nov. 4. 08:56
 8/20 anonim ***** válasza:
43%

Te nagyon elvagy tévedve.

Bármibe halt meg valaki, ráfogták hogy covid, csak hogy jobb legyen a statisztika és ijesszék az embereket.

Jó lenne ha tájékozódnál , olvasd el ezt is.

[link]

2021. nov. 4. 11:07
 9/20 anonim ***** válasza:
81%
6 azért mert az aszpirint nem erőlteti senki senkire, nem nehéz felfogni.
2021. nov. 4. 12:03
 10/20 anonim ***** válasza:
64%
4 De ezek szerint ha ebben az évben is 6%-os halálozással számolunk akkor az oltottak közti halálozások 8%-áért felelős a vakcina. Ami csak egy őrült szerint nem sok.
2021. nov. 4. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!