Volt olyan rokonod/barátod (ismerős ismerőse most nem játszik), akiről tudod, hogy NEM covidban hunyt el és mégis covid halottként szerepelt, vagy megpróbálták rávenni a hozzátartozóit, hogy covid halott legyen?
Nincs,de hallottam ilyenről már.
(A nemre szavaztam.)
Hallottam ilyenről, de...
Nekem pár éve haltak meg a szüleim. Egyiknél sem kérdezték meg, vagy kértek engedélyt arra, hogy mit írjanak be halál okának. Szóval ilyen nincs, hogy a hozzátartozótól függ, mi kerül a papírra.
A másik meg:
Adott egy magasvérnyomásos cukorbeteg, akinek a betegsége karban van tartva. Rendszeres gyógyszerszedés, és diéta mellett évtizedekig élhet még. Elkapja a Covidot, belehal. Hiába írják oda, mi volt az alapbetegsége, attól még a Covid a halála oka, az más dolog, hogy az alapbetegsége miatt lett esetleg súlyosabb az állapota. De a halálát nem a vérnyomás betegség vagy a diabétesz okozta.
Van. Daganatos betegnél végstádiumban feltelt a tüdeje vízzel és a sürgősségi osztályon elhunyt. A halál okaként covidot jelöltek meg. A felesége tiltakozott, ezért javították.
Nem vagyok sem vírustagadó, sem oltásellenes, nem propagandaként írtam meg a választ.
Nem volt.
Nagyapám tavaly augusztusban hunyt el, tüdőembólia miatt. De fel sem merült, hogy covid, nem is tesztelték, nem is került ilyesmi a papírjaira.
Igaz, akkor augusztus volt és hivatalosan épp "nyaralt" a járvány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!