Mit jelenthet, ha egy halott hozzátartozómmal álmodok és azt mondja, nem jutott se a mennybe, se a pokolba, hanem itt van köztünk a Földön?
Nézd meg a Nosso lar (Otthonunk) c. brazil filmet, lehet, segíteni fog.
Isten nyugtassa elhunyt dédidet.
Cumi. Csak idő kérdése és tovább mehet, ha egyáltalán tényleg itt van még.
Fiatalság bolondság.
A katolikusoknál ez Purgatóriumot jelenti.. Tehát tisztulás állapotában van és hamarosan, ha te is sokat imádkozol érte meg mások akkor a mennyben lesz. A legjobb ha kérsz érte egy misét bármelyik katolikus paptól.
Imával. Szép napot.
A Purgatórium úgy tudom, nincs benne a Bibliában. És akkor miért mondta volna, hogy itt van a Földön? Ez az ő Purgatóriuma?
Lehet, inkább csak egy egyszerű álom volt és túl sokat foglalkozok ilyesmivel.
Igen, itt van a földön. Néhány szellem szabad akaratukból is inkább marad. Pl.: mert félnek, nemhogy a pokolba kerülnek, mert tudják, hogy a mennyország az messze van tőlük. Vagy mert védeni akarják az élőket.
Imádkozz érte sokat és kérd Istent, segítsen neki eljutni hozzá. Sok sikert!
A 2 világ között ragadt, mert valami olyant követett el.
Vagy pedig kiszállt magából, és sajnos nem talált vissza a lelke, az az, eltévedt, mert a szellem világ, az nem olyan, mint a 3D világ, hanem vannak szellem lények, és lebontott épületek aurája is a helyszíneken, a szellem világ, az teljesen más, én sámán vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!