Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ennyire keveset érnek a...

Ennyire keveset érnek a koronavírus oltások?

Figyelt kérdés

Nagy nehezen rászántam magam az oltásra szeptemberben (1.P) illetve október elején (Pfizer, 2.)

Most meg ilyeneket olvasok:

"A képviselő a videóban arról is beszélt, hogy körülbelül négy hónapja kapta meg a második oltását, illetve korábban az ellenanyagszintjét is ellenőrizte

Tessely úgy fogalmazott: az elmúlt 54 évben még ilyen nehezen nem viselt egy betegséget"

[link]

2021. okt. 27. 11:32
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
55%

Biztosan egy és ugyanaz a személy a 27,28-as másképp nem is lehet ugye? XD

Sok a paranoid emberke

Én egyetértek azzal a felfogással hogy fel van az egész fújva és a tesztekre épül az egész

Biztos 27 és 28-as vagyok egy személyben hűha

Erre ér rá mindenki hogy gyakorin 8-10 profilt csináljon🤦‍♀️

Mert olyan nem létezik hogy egyetért egymással több ember is

2021. okt. 31. 09:15
 32/32 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges ilyen hülyeségen lamentálni, hogy valaki ugyanannak gondolt két embert, akik mindketten anonimek, mellesleg.

Egyébként még az sem számít, készül-e PCR egyáltalán, ha sorra jelennek meg a betegek a kórházakban, míg már hely sem lesz.

Vagy azt gondoljátok, nincs jobb dolguk, mint feleslegesen odatömörülni???

2021. okt. 31. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.