Aki átesett a koronaviruson, meddig tart a védettsége?
Figyelt kérdés
Nem vagyok oltva, de most benne vagyok! Köhögés, torokfájás. Kaptam rá a favipiravirt. Nem fáj a torkom, de szakad fel, amur nem tudtam felköhögni. Azt nem tudom, hogy a láz mikor megy le. /38,5 a legmagasabb/. ki hogyan vészelte át? Kisebb v. nagyobb tünetekkel?2021. okt. 23. 17:24
1/3 anonim válasza:
Én úgy tudom, mindenki 3 hónapra kapja meg, ha erre gondoltál. De lehet, hogy tévedek, én ennyi időre kaptam.
Nagyon erős a gyógyszer, úgy hallottam, kívánom mielőbb gyógyulj meg.
Én szagvesztéssel, hasmenéssel, lábon hordtam ki.
Sajnos sok rosszat hallani a környező országokból! Sok ember veszíti még el az életét. De képzeld, a most élő emberek közül milliók sohasem halnak meg!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Milyen gyszert kaptal rá? mennyi idő után lettel jobban?
2021. okt. 23. 18:23
3/3 anonim válasza:
Márciusban még 6 hónapra adták a kártyát. Egy időben azt nyilatkozták, hogy a természetes védettség a legjobb, de mivel ez szembe megy a "vakcinát mindenkinek" kampánnyal, így ezek a szavak elég gyorsan elhalkultak. Ha lejár a kártya, akkor 3 havonta meg lehet újítani teszttel, ami kb. 10 ezer forint (ami szintén inkább az oltás felé tereli az embereket, annak ellenére, hogy lehet, hogy még évekig védett vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!