Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki átesett a koronaviruson,...

Aki átesett a koronaviruson, meddig tart a védettsége?

Figyelt kérdés
Nem vagyok oltva, de most benne vagyok! Köhögés, torokfájás. Kaptam rá a favipiravirt. Nem fáj a torkom, de szakad fel, amur nem tudtam felköhögni. Azt nem tudom, hogy a láz mikor megy le. /38,5 a legmagasabb/. ki hogyan vészelte át? Kisebb v. nagyobb tünetekkel?
2021. okt. 23. 17:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, mindenki 3 hónapra kapja meg, ha erre gondoltál. De lehet, hogy tévedek, én ennyi időre kaptam.

Nagyon erős a gyógyszer, úgy hallottam, kívánom mielőbb gyógyulj meg.

Én szagvesztéssel, hasmenéssel, lábon hordtam ki.

Sajnos sok rosszat hallani a környező országokból! Sok ember veszíti még el az életét. De képzeld, a most élő emberek közül milliók sohasem halnak meg!

2021. okt. 23. 18:00
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Milyen gyszert kaptal rá? mennyi idő után lettel jobban?
2021. okt. 23. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Márciusban még 6 hónapra adták a kártyát. Egy időben azt nyilatkozták, hogy a természetes védettség a legjobb, de mivel ez szembe megy a "vakcinát mindenkinek" kampánnyal, így ezek a szavak elég gyorsan elhalkultak. Ha lejár a kártya, akkor 3 havonta meg lehet újítani teszttel, ami kb. 10 ezer forint (ami szintén inkább az oltás felé tereli az embereket, annak ellenére, hogy lehet, hogy még évekig védett vagy).
2021. okt. 26. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!