Így, hogy napi többezer új fertőzött és fixen 20-50 közötti halott van, gyakorlatilag kijelenthető, hogy az egész oltakozás semmit nem ért és pontosan ugyanott vagyunk a fertőzésszámokkal, mint az oltás előtt?
Brühühü
Tipikus nagy hangú gyáva pojáca vagy, akinek igencsak szővegértelmezési gondjai vannak. Úgy látszik az iróniával is feldobtam a magas labdát. Az idézőjelről nem is beszélve.
Hülye.
#31: Na mi az, belenéztél a tükörbe és azzal sem értesz egyet, megesik! :-)
Én veled ellentétben önkritikával is rendelkezem, természetesen hülye vagyok, nade ez nem is csoda, ennyi klinikai agysérült között! :-)
"Hülye."
Szia Hülye! Én meg Béla!
"#33: Te "Béla" is csak annyira vagy, amennyire igazak a szavaid... :-)"
De legalább te az igazi neveden mutatkoztál be :)
Hétfőtől mindenki be lesz oltva! :-) ...ha akarja, ha nem! Valahol olvastam, hogy orvosok tették fogasra a köppenyt múlt hét csütörtökön, amikor kijött az új törvény, mely szerint hétfőtől maszkot kell viselni, és kirugják az összes olyan alkalmazottat, aki még nem oltatta be magát! :-) A munkahelyükről menekülő orvosok szerint csak így tudják megvédeni az elveiket, és nem akarnak kisérleti nyulak lenni.
Tehát az nem elég, ha teszttel bebizonyítod, hogy nem kaptad el (vagy már túl vagy rajta, vagy van elég "ellenszer" a szervezetedben), az oltást mindenféleképpen be kell adatnod... :-)
Érdekes, vagy csak szimplán ezt nevezik hülyeségnek? Valaki magyarázza már el érthetően, hogy miért nem dönthet egy ember hogy beoltatja magát vagy sem?
Ezekszerint az, hogy valaki szabad a mai világban az is csak egy kamu, hiszen pl nincs joga az embernek ellentmondani egy oltásra.
Hogy érezzétek a szabadságot, van 45 napotok, hogy oltási igazolványt szerezzetek, nem úgy hogy vesztek, hanem szuri-szuri-és-szuri után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!