Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Így, hogy napi többezer új...

Így, hogy napi többezer új fertőzött és fixen 20-50 közötti halott van, gyakorlatilag kijelenthető, hogy az egész oltakozás semmit nem ért és pontosan ugyanott vagyunk a fertőzésszámokkal, mint az oltás előtt?

Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 09:46
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Ha nem a covid,akkor a vakcina okozta az emboliat? Akkor a jarvany elotti evszazadokban mire fogtak az orvosok a hasonlo eseteket?Vagy regen nem volt embolia es csak a csunya virus vagy a meg csunyabb oltas mellekhatasa lehet?Olyan jo ez a virus+oltas ,a hajhullastol a koromgombaig mindent ra lehet fogni.A horhazban fekvo oltottak vajon rendes oltast kaptak vagy kinai placebot?Gondolom utobbit,kulonben mar oriasplakattol kezdve tv reklamon at hirdetnek a sikeres kinai oltast szemben a hatastalan nyugati Pfizerrel.
2021. okt. 26. 16:37
 22/37 anonim ***** válasza:
Fejezzétek már be
2021. okt. 26. 16:38
 23/37 Koplárovics Béci ***** válasza:
47%

"ui.: Minden esetre jól csinálod, mert elég nehéz eldönteni rólad, hogy melyik párt színeiben vagy jelen a politikai színtéren!"

Nos... Máris buktad a dolgot. Ugyanis miért kellene bárkinek is a meglévő szaros palettához tartoznia? Csak azért, mert te valamelyik birkanyájba tartozol, még van, akinek nem adnak mindent a szájába.

"Az egyik haveromat bevitték tüdő-embóliával a kórházba, eddig világos? Nem? Nembaj... :-) A hülye orvosok nem tudták mi okozhatta, de feltételezhetően bele akarták szőni a covid-ot is (attól függően, hogy felsőbb utasításra milyen instrukciókat kaptak az ilyen esetekre). De nem sikerült belemagyarázni, sőt mondta a haver, hogy ő nem is volt covidos. ...ÉS... na most figyelj agysérült! :-) Ettől a ponttól kezdve kezdtek el gyanakodni arra, hogy talán a vakcina okozhatta a tüdő-embóliát. Érted már? Nem? Sebaj!"

Oké. Tehát jó eséllyel sem a covidhoz, sem az oltáshoz nincs köze a haverod egészségügyi problémájának. Jobbulást neki!

"Ha igazán tökös gyerek lennél, akkor nem oltattad volna be magad. "

Bátor vagyok, nem hülye. Ismét: ne magadból indulj ki.

"A vakcinákra egy negyedik haverom :-) azt mondta, hogy kb 10 év múlva megtudják, hogy mit eredményezett. Sok sikert! :-)"

Most akkor ki is a bátor meg ki a nyuszi, McFly? :)

2021. okt. 26. 17:32
 24/37 anonim ***** válasza:
58%

Nehéz erre reálisan válaszolni, de még a szakembereeknek is.

Szerintem azért oltás nélkül többen haláloznának el...

2021. okt. 26. 21:02
 25/37 anonim ***** válasza:

#5#6

Azt ugye tudjátok hogy egyetlen kórházból beszélt? Mennyi vomt akkor kórházban országos szinten? 800? Akkor abban az egy kórházban? 30? Ebből kb 13 oltott.

Ezt miért nem írjátok oda?

Es azt, hogy más információk szerint minden ötödik oltatlanra jut egy oltott? Ez is hír. Ezt miért nem osszátok?

Csak azt hisszük el ami nekünk szimpatikus?

Senkinek f!ngja sincs a pontos adatokról! Pont emiatt terjed megint mindenféle baromság a laikus tömegben.

Hivatalosan kellene kiadniuk. Sokan kérik. Szakemberek. Semmiféle statisztikai adat nincs. Pedig nekik jó lenne tudniuk.

Az embereknek is csak azért, hogy megnyugodjanak.

De megertem azt is , hogy ennél többet, mint amit mondanak, nem fognak az orrunkra kötni. Nem azért mert nem akarnak, hanem mert totálisan felesleges! Olyan elképesztő baromsagok terjednek az internet miatt, a szenzacióhajhász újságírók, weboldalak, közösségi oldalak miatt, hogy kész röhej. Emberek ezrei hiszik azt, hogy csápos élőlény van a vakcinákba, és hasonlók. Minek ezeknek adat? A legtöbbet ha rákötnék az eeg-re kiegyenesedne a vonal. Ezeket nem tudod gondolkodásra bírni. Nincs semmi értelme, mert úgyse érti. Hamarabb elhiszi hogy ez ufó vírus, és gliszták vannak a maszkokban.

Irányítani lehet. Mást nem. És sok millióan vannak.

2021. okt. 28. 00:43
 26/37 anonim ***** válasza:

Azért korlatoznak mert terjed. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jézusom..

2021. okt. 28. 00:44
 27/37 anonim ***** válasza:

Hat akkor ne menj többé "g..ci" orvoshoz.

Mostantól ők ne segítsenek rajtad bármi történik old meg magad.

2021. okt. 28. 00:46
 28/37 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik haverom azt mondta, hogy mindenki aki elkapja a covidot akár tunetes akár nem, mind impotens lesz 10 éven belül, turhát köp a copd-tol, és olelgetheti élete végéig az oxigenpalackot. Nekem ezt mondta a haver. A másik haverom meg azt, hogy a covidot mindenki elkapja, sokan tunetmentesek, de az agy nagy mértékben károsodik pár hónap alatt, már láthatóak a jelei a populációban.

Es több haverom is állította, hogy látták Elvist a minap..

2021. okt. 28. 00:59
 29/37 anonim ***** válasza:

Jaja, szerintem is "dögöljön meg mindenki".

Megmutatnád hogy kell? Egy bemutatót pls!

Te úgyis "szarsz a halálra "..nem igaz? Naaa, mutiii...

Ha nem félsz a haláltól akkor mit rinyalsz egy oltástól? Simmmán képen rohogod.☠ Max életben maradsz. Semmi kockázat.

2021. okt. 28. 01:08
 30/37 anonim ***** válasza:

Uh, ah, oh, na akkor csak szép sorban...

1.: #23 (Koplárovics Béci)

"Nos... Máris buktad a dolgot. Ugyanis..."

Amint látom te az az embertípus vagy, akinek tökmindegy, hogy ki mit mond, akkor is bukni fogja, ha nem bukná... :-)

"Tehát jó eséllyel sem a covidhoz, sem az oltáshoz nincs köze a haverod egészségügyi problémájának."

Mivel más nem történt vele a közelmúltban, csak az oltás, így annak van a legnagyobb esélye az egészségügyi problémáihoz... :-) Egy kifejezetten edzett emberről van szó, legyengítették az immunrendszerét az oltással :-)

"Bátor vagyok, nem hülye. Ismét: ne magadból indulj ki."

Mint, ahogyan az előző bejegyzéseimben is írtam (csak nem tudsz koncentrálni): "a haverok azt mondták", ergó nem magamból indultam ki én csak egyfajta transzmitter vagyok... :-) Nameg honnan tudod, hogy nem vagy hülye? Ne legyél ilyen beképzelt! :-)

"Most akkor ki is a bátor meg ki a nyuszi, McFly? :)"

Hát te, meg a haverjaim egy része biztosan nyuszi! Hello Bugs Bunny: "Whatsapp?" :-)

---------------------

2.: #27

"Hat akkor ne menj többé "g..ci" orvoshoz. Mostantól ők ne segítsenek rajtad bármi történik old meg magad."

Eddig is így volt, erről írtam, csak nehéz a felfogásod! :-)

------------------

3.: #28

"Es több haverom is állította, hogy látták Elvist a minap.."

Úgy tűnik, hogy nemcsak a haverjaid beszélnek félre, de te is! Sok hülye egyrakáson! :-)

----------------

4.: #29

"Megmutatnád hogy kell? Egy bemutatót pls! Te úgyis "szarsz a halálra "..nem igaz? Naaa, mutiii..."

Az is látszik, hogy az emberek túlnyomó többsége (hanem több) még szövegértelmezési problémákkal is küzd, figyelj én nem tehetek róla, hogy nem érted a szavakat! :-)

Valóban én nem félek a haláltól (nehéz megérteni, igaz?), tehát én ezzel nem vagyok zsarolható. Ha meg is halok, legalább nem kell olvasnom az ilyen balf*s.zok balf*s.zságait! :-)

Továbbra is: DÖGÖLJÖN MEG MINDENKI! :-)

2021. okt. 28. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!