Így, hogy napi többezer új fertőzött és fixen 20-50 közötti halott van, gyakorlatilag kijelenthető, hogy az egész oltakozás semmit nem ért és pontosan ugyanott vagyunk a fertőzésszámokkal, mint az oltás előtt?
"1-es,gondolom nem zavar, hogy gulyás bevallotta, hogy a kórházban levők 45%-a oltott"
Ehhez valami forrás?
12-es!
Bamög aznap az erős antónia is felolvasta a hírekben,utána mutatták a gulyást ahogy beszélt.
Szaladjál a 4.szuridért is.
"Az egyik haveromat tüdő-embóliával vitték kórházba, soha nem volt covidos, és arra gyanakszanak, hogy az oltástól van."
Ki gyanikszik rá? A takkernéni?
"Egy másik haver meg azt mondta, hogy a legtöbb oltás vérrögképző."
Úgy 1 a millióhoz. Ennyi erővel ne menj ki az utcára, mert nagyobb eséllyel üt el az autó. Ja, és sokkal nagyobb eséllyel visz el a covid.
"Egy harmadik meg kint dolgozik németországban a covid osztályon, és mondta, hogy az ápolók 57%-éka nincs beoltva, mert a manapság oly divatos "konteo"-szóval illette őket."
Van még "haverod"? :)
"Engem az zavar, hogy miért nem dögölnek már meg azok, akik ezt az egészet kitalálták (remélhetőleg covidban), és az zavar hogy ennyire mocskos a gyógyszer-maffia, nameg az is zavar, hogy ennyi hülye ember van a Földön... :-)"
God is dead...
"Valójában majdnem fele a kórházban lévőknek beoltott ember."
"1-es,gondolom nem zavar, hogy gulyás bevallotta, hogy a kórházban levők 45%-a oltott"
Egyrészt a kórházba kerülés és a "hullás" nem ugyanaz. Sajnos Magyarországon nincs statisztika arról, hogy az elhunytak hány százaléka volt oltott. Mint ahogy sajnálatosan arról sem, hogy az elhunytak közül mennyien haltak meg úgy, hogy valószínűleg a halál oka és a covid között nincs összefüggés (gyk: autóbaleset).
Mellesleg aki nem oltat, az nagyon gyakran azért nem, mert szerinte ez semmi. Így ha vannak is tünetei, tesztig sem jut el, mert "ő csak náthás" (nekem is vannak "haverjaim..."). Így nagyon későn jutnak el a pozitív tesztig. Tehát egyetértünk abban, hogy jó volna tudni a fertőzöttek valódi számát. Addig meg csak félrevezető következtetéseket lehet levonni a rendelkezésre álló információkból (pl gyk: "engem ma sem ütött el egy autó sem, tehát senki sem halt meg autóbalesetben").
"A 6 millió beoltott ellenére emelkednek a pozitív pcr tesztek számai."
Gyakorlatilag zéró korlátozás van, gyakorlatilag semmi sem akadályozza a vírus terjedését. Nincs #maradjotthon, nincs zárt térben sem maszkviselés, nincs semmi védekezés. Az értelmesebb ismerőseim ("haverjaim") valahogy nem csodálkoznak azon, hogy egy cseppfertőzéssel terjedő vírus terjed...
"Igazság az az intenzíven rengeteg oltott fekszik."
Ja, ezt meg mondta már a professzor is. De melyik?
#9: "Meg azért, reklám nélkül esetleg nem is tudnád hogy a tünetedre létezik orvosság."
Nameg, ha nem szugerálnák az emberekbe, hogy betegek, esetleg eszükbe sem jutna és sokkal egészségesebbek lennének! :-) Jajj...
#10: "...mikor előre megmondták, hogy ez lesz?"
Ja, ja, ja... ...pont erről szól az oltás-maffia. Ki a fene tudja végül eldönteni, hogy most akkor hasznos-e az oltás vagy sem? A lényeg, hogy fogyjanak az "orvosságok".
Egyedüli megoldás, ha nem oltatod be magad és szarsz a halálra. Ugyanis a halállal lehet a legjobban zsarolni az embereket! A lényeg, hogy döljön a pénz!
#12: Ja, szerintem is dögöljön meg minél több ember, mert qrvára unalmas már ez a sok rohadt mellébeszélés, és az egyre nyílvánvalóbb pénzbehajtás. Az oltási igazolványukat is dugják fel a seggükbe! :-)
#14 (Koplárovics Béci): Te is elmehetnél politikusnak, a szavakat a saját elképzeléseid szerint forgatod ki, hogy végül neked legyen igazad, de ha neked ez a bejövős, játszuk ezt:
1.: "Ki gyanikszik rá? A takkernéni?"
Mint mondtam, kórházba is került, de a sok nyomorék orvos azt sem tudja kinek a seggét nyalja, hogy most ráfogják-e hogy covidos, vagy ne. Tehát ehhez semmi köze a takarítónéninek! :-)
2.: "Úgy 1 a millióhoz. Ennyi erővel ne menj ki az utcára, mert nagyobb eséllyel üt el az autó. Ja, és sokkal nagyobb eséllyel visz el a covid."
Pontosan, neked is otthon kellene maradnod, hogy nehogy a fejedre essen egy virágcserép. Azt hiszed ezzel most kicsit is vicceset írtál, holott pont ez a helyzet bármely betegséggel... Furcsa, hogy manapság már senki sem hal meg másban, csak és kizárólag covid-ban, látszik te sem sokat szoktál gondolkozni, biztosan fáraszt, igaz? :-)
3.: "Van még "haverod"? :)"
Veled ellentétben rengeteg haverom van. Bár a savanyú hozzáállásodból megítélve nem is csoda, hogy neked csak "haverjaid" vannak... :-)
4.: "God is dead..."
Jééé tudsz pár szót angolul is? :-)
"Mint mondtam, kórházba is került, de a sok nyomorék orvos azt sem tudja kinek a seggét nyalja, hogy most ráfogják-e hogy covidos, vagy ne. Tehát ehhez semmi köze a takarítónéninek! :-)"
Az előbb még oltástól volt, mostmár covidtól. Ami ebből kiderül:
- te is lehetnél politikus, összevissza beszélni már tudsz
- nem orvos gyanakszik.
"Pontosan, neked is otthon kellene maradnod, hogy nehogy a fejedre essen egy virágcserép. Azt hiszed ezzel most kicsit is vicceset írtál, holott pont ez a helyzet bármely betegséggel... "
Én miért is ne menjek ki az utcára? Bevállaltam az egyet a millióhoz... Pedig mindekit kiirtanak vele állítólag. Most meg még mindig mehetsz politikusnak a félrebeszéléssel.
"Furcsa, hogy manapság már senki sem hal meg másban, csak és kizárólag covid-ban, látszik te sem sokat szoktál gondolkozni, biztosan fáraszt, igaz? :-)"
Nagyon sokan nagyon sok másban is meghalnak. Sajnálom, hogy annyira covid-függő lettél, hogy mást már észre sem veszel magad körül.
"Veled ellentétben rengeteg haverom van. Bár a savanyú hozzáállásodból megítélve nem is csoda, hogy neked csak "haverjaid" vannak... :-)"
Ezekszerint fogalmad sincs, hogy miért tettem idézőjelbe. Mindig mindenkinek a haverjával történnek dolgok... Ebből a szempontból is jó, hogy neked olyan sok van, mindig van kire fogni.
"Jééé tudsz pár szót angolul is? :-)"
Jé! Felismerted a nyelvet? :)
#19 (Koplárovics Béci): Akkor kezdjük előlről, mert mocskosul lassú a felfogásod... :-)
1.: "Az előbb még oltástól volt, mostmár covidtól."
Az egyik haveromat bevitték tüdő-embóliával a kórházba, eddig világos? Nem? Nembaj... :-) A hülye orvosok nem tudták mi okozhatta, de feltételezhetően bele akarták szőni a covid-ot is (attól függően, hogy felsőbb utasításra milyen instrukciókat kaptak az ilyen esetekre). De nem sikerült belemagyarázni, sőt mondta a haver, hogy ő nem is volt covidos. ...ÉS... na most figyelj agysérült! :-) Ettől a ponttól kezdve kezdtek el gyanakodni arra, hogy talán a vakcina okozhatta a tüdő-embóliát. Érted már? Nem? Sebaj!
2.: "Én miért is ne menjek ki az utcára? Bevállaltam az egyet a millióhoz..."
Ha igazán tökös gyerek lennél, akkor nem oltattad volna be magad. Csernobil-nak is kb 30 év volt a kifutási ideje, teli találat! Azért hal meg mindenki RÁK-ban! Jaaa bocs manapság a covid töri el a lábadat is... :-) A vakcinákra egy negyedik haverom :-) azt mondta, hogy kb 10 év múlva megtudják, hogy mit eredményezett. Sok sikert! :-)
3.: "Nagyon sokan nagyon sok másban is meghalnak. Sajnálom, hogy..."
Én is nagyon reméltem, hogy nem csak ebben a szarban lehet meghalni!
4.: "Ezekszerint fogalmad sincs, hogy miért tettem idézőjelbe. Mindig mindenkinek a haverjával történnek dolgok... Ebből a szempontból is jó, hogy neked olyan sok van, mindig van kire fogni."
Tudod okos ember más hibáiból tanul... :-) Egyáltalán nem akarok semmit más emberekre fogni, csak elmondtam, hogy mit mondtak. Ugyanis ha rajtam múlna egy szó sem esne erről: de úgy látszik a csapból is ez folyik.
5.: "Jé! Felismerted a nyelvet? :)"
De csak azért mert segített a Google Translate... :-)
ui.: Minden esetre jól csinálod, mert elég nehéz eldönteni rólad, hogy melyik párt színeiben vagy jelen a politikai színtéren!
Gondolkozz el rajta komolyan, neked találták ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!