Orvos által igazolt (nem táppénz) több hetes távollét (egészségügyi ok) miatt elbocsáthatnak a munkahelyemről? Az orvosi igazolás elfogadható ennyi időre igazolt fizetetlen távollétként?
Kérdező, a gyógytornának, az állapotnak, ami miatt erre szükséged volt, van dokumnetált nyoma.
Ha 30 napnál rövidebb az idő, akkor a felülvizsgáló főorvos tud keresőképtelen állományba venni visszamenőleg, ha 30 napnál több, akkor szakértői bizottság. Mindkettőhöz a háziorvosnak kell kitölteni egy nyomtatványt.
menj el hozzá, mondd meg, hogy kéred a visszamenőleges állományba vételt, legyen szíves intézni. Nem utasíthatja el.
"Mit nem értesz azon, hogy húzz el, és visszamenőleg vetesd magad keresőképtelen állományba?"
Te meg mit nem értesz azon h ez nem így működik?
Púcska, én 20 éve veszek embereket állományba. Hát te?
Legutóbb pl egy hete egy három hónapos esetünk volt, aki egyéni vállalkozóként nem tudta, hogy jogosult táppénzre, ezért nem szólt nekünk, mikor kijött a kórházból. Most tudta meg, szólt, kitöltöttem a nyomtatványt, szakértői megnézte, és láss csodát, július 7-től állományba is vette.
Úgyhogy húzz máshova okoskodni.
"Úgyhogy húzz máshova okoskodni."
Jó tanácsot adtál magadnak ,fogadd is meg,a privát üzeneteidet pedig tartsd meg magadnak ,nem vagy az esetem...
29, szerintem más rajongód van.
Én értek hozzá, ebből élek. Te egy nethuszár vagy kommentkényszerrel, minden témában, abban is, amiről fogalmad nincs. Bele se gondolsz, hogy pusztán azért, mert erőszakosan tolod a magadét, hogy embert vezetsz félre az ostobaságoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!