Orvos által igazolt (nem táppénz) több hetes távollét (egészségügyi ok) miatt elbocsáthatnak a munkahelyemről? Az orvosi igazolás elfogadható ennyi időre igazolt fizetetlen távollétként?
Akár táppénz alatt is kirúghatnak. Szóval mentesítést nem ad.
Mondjuk ezt sem értem, hogy van ez, hogy az orvos igazolja, de nem vesz keresőképtelen állományba. De ha valóban keresőképtelen voltál, lehet kérni felülvizsgálati kérelmet, és visszamenőleg megkaphatod.
Lidlipú, te csekély értelmű medvebocs, attól, hogy ebben a pillanatban nincs táppénzen, a következőtől még lehet "depivel" is.
Azh orvos pedig naponta írhat egy "rendelésen megjelent" a te értelmi szinteden "sajtpapír"-nak nevezett igazolást, amin amúgy nem kell szerepelnie semmi másnak, így annak se, hogy " krisztike depis volt ezért nem járt hetekig dolgozni". Más kérdés, hogy A munkáltató ezt az igazolást akkor Kötele s elfogadni, ha a kérdező munkakörével összefüggően vett orvosi viszgalaton vagy kezelésen részt, vagy ha terhesgondozason volt, illetve ha lombikprogramban vész rész.
Van e még kérdésed, macika?
"Van e még kérdésed, macika?"
Igen van,így születtél vagy utólag romlott lettél értetlen?
Mellesleg a kérdező is pontosíthatná h mi az ami egészségügyi probléma mégsem tudja rendesen igazolni az orvos sem....
Milyen orvosi igazolás?
Amennyiben kórházban voltál, és ott kaptad, akkor a háziorvosodnak ezt oda kell adni, az alapján megcsinálja a táppénzes papírt, amit le kell adni a munkáltatódnak.
Depressziós még jelenleg nem vagyok.
Állómunkát végzek és talp-lábfájdalmak miatt maradtam ki a munkából. Reumatológus pihenést javasolt, krém használatát.
Jelenleg igazolatlan hiányzás miatt akarnak elbocsátani, mivel nem akarják elfogadni fizetetlen távollétnek azt a sima igazolást, amit kaptam.
Annyit javasoltak, hogy mondjak fel közös megegyezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!