Valaki gyógyult ki pánik betegségből? Ha igen hogy?
Figyelt kérdés
A kérdésem a következő volna van itt olyan valaki aki ki gyógyult a pánikbetegsegbol és ha igen hogy? Volt aki gyógyszer nélkül? Ha valaki tud segítsen nekem sajnos engem ez kínoz :(2021. okt. 5. 20:59
11/15 anonim válasza:
10-es
Miért szólsz bele, ha nem értesz hozzá? Az AD-ből nem kell idővel többet szedni, az a nyugtató. Én 10 éve szedem, te soha.
12/15 anonim válasza:
Szedd akkor, meg is látszik hogy ideggyenge vagy. :D
A kérdező azt kérdezte hogy lehet gyógyszerek NÉLKÜL. Ami azt jelenti, hogy nem akar gyógyeszert szedni. Máshogy nem tudom elmagyarázni, kérlek próbáld meg valahogy értelmezni!
13/15 anonim válasza:
Nem azt kérdezte. Azt kérdezte, hogy ki hogyan és volt-e olyan, aki gyógyszer nélkül.
Hiába próbálod poénkodással elütni a saját tudatlanságod. Te nem fogadod el a tényeket, mert azt állítod, hogy emelni kell az AD adagját az évek során. Ez nem igaz, bármilyen hiteles forrásban utána nézhetsz.
14/15 anonim válasza:
Jó, ne fárassz kérlek! Te szedd akkor a gyógyszereket, sokaknak meg sikerült anélkül. Egy próbát mindenképp megér, mielőtt magába tömi azt a sok szart, ami sokaknak nem is használt semmit.
15/15 anonim válasza:
Az antidepresszans a klasszikus ertelemben nem okoz fuggoseget. Nem olyan, mint a nyugtato, hogy bekap egyet az ember es par oercen belul hat. Az AD hetek utan fejti ki a hatasat. Elvonasi tuneteket valoban okozhat, de nem csokkenti az elvonasi tuneteket, ha bevesz az ember egy antidepresszanst. Hozzaszokik a szervezet es amint megvonjuk tole, jonnek a tunetek. A fogamzasgatlohoz tudom hasonlitani, az sem okoz klasszikus ertelemben fuggoseget, de ha abbahagyja az ember, akkor a tunetek szines skalajat produkalhatja, es nem megoldas, ha bevesz az ember egy tabit, nem hat azonnal, mint a nyugtato.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!