Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fájhat a vállam?

Miért fájhat a vállam?

Figyelt kérdés

4 hónapja kezdődött, először csak párszor jött elő egy csíkban, pontosan ott ahol a melltartó pánt fut, előről hátrafelé, de mostmár minden nap többször is, sok ideig és nagyobb területen fáj, néha már a karomat sem tudom mozgatni annyira vagy csak egy bizonyos fokig megy. Egyértelműen mostmár orvoshoz megyek amint lesz rá lehetőségem, de egyébként mitől lehet? Legjobban maga a csont résznél fáj és nyomásra végig nyilal terjedő fájdalommal azon a csíkon a lapockám közepe mellé és mostmár a vállam hegyéig is.

A jobb vállamnak semmi baja, egyedül a bal fáj, pedíg jobb kezes vagyok, annyira nem is használom a balt.

febr. 2. 07:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Balkezes vagy?

Napi 8-10-12 órán át gép előtt vagy?

febr. 2. 07:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Csontkovácshoz menj!
febr. 2. 07:45
 3/5 anonim ***** válasza:
A táskád pántját nem azon a válladon hordod?
febr. 2. 08:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Idegbecsípődés is lehet. Vagy valami nyomja az ideget.

Nekem a vállfájdalmat a párnám okozta, a nyaki gerinc rossz helyzete miatt. Évekbe telt, mire kiderült, hogy miért nem használ semmi. Fizikoterápia, gyógytorna picit javított rajta, aztán kezdődött előlről.

febr. 2. 10:14
 5/5 A kérdező kommentje:

Írom is a végén, hogy jobb kezes vagyok.

És nem, nem ülök gép előtt, nem ülő munkám van, illetve a táskám is a jobb vállamon hordom.

febr. 2. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!