Csak szerintem gusztustalan így zuhanyozni menni?
Nem tudom a való életben mennyire gyakori,de filmekben sokszor látni olyan jelenetet,hogy úgy mennek zuhanyozni emberek,hogy előtte magukra tekerik a törülközőt,amiben később törülközni fognak.
Magyarán a koszos testére feltekeri,lezuhanyzik,és azzal törülközik meg,mintha nem is zuhanyoztál volna.
Én 3szor szoktam ott megmosni,egymás után.
Jó,persze 100%-os tisztaság nincs,de ez a törülközős dolog olyan,mintha zuhanyzás után a használt alsóneműt venném vissza.
#5: nem tudom te hogy vagy a WC papírral, de én nem szoktam szétkenni vele a szart a testemen, de még a farpofáimin sem.
Attól hogy magadra teszel egy törölközőt még sehogy nem lesz szaros egy ragacsos kitörölhetetlen szarás után sem, hacsak nem tömködöd erősen a farpofáid közé
Nyilván nem kenem össze én sem ott,de mégis baromi közel lenne hozzá,ha hozzá érintem.
Nem higiénikus.
Nem figyeltél eléggé.
A másik oldalával törölköznek.
Igen,biztosan megjelölik melyik a tiszta oldala:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!