Csak szerintem gusztustalan így zuhanyozni menni?
Nem tudom a való életben mennyire gyakori,de filmekben sokszor látni olyan jelenetet,hogy úgy mennek zuhanyozni emberek,hogy előtte magukra tekerik a törülközőt,amiben később törülközni fognak.
Magyarán a koszos testére feltekeri,lezuhanyzik,és azzal törülközik meg,mintha nem is zuhanyoztál volna.
Sok időd lehet...
Nyilván ha olajos, sáros vagy nagyon izzadt az illető, akkor nem csavar magára tiszta törölközőt.
Egyéb esetben meg nem vagy koszos fürdés előtt sem.
Ez a logikád alapján akkor a törölközőt sem kellene mosni, hiszen abba már tisztán törlöd meg magad?!
#2: "Ez a logikád alapján akkor a törölközőt sem kellene mosni, hiszen abba már tisztán törlöd meg magad?!"
Na emiatt édesanyám mindig mérgelődött! "Hogy lehet egy törülköző koszos?! Mosdjatok rendesen!"
De hát,nyilván nem a látható koszra gondolok.
Hanem izzadtság,esetleg ha valaki nagy dolog után nem mosta meg,a feneke kakis,és oda tekerik,majd abba törlik a testüket.
Ez elég undorító,nem tudom,hogy a gyakorlatban ezt csinálják-e emberek vagy tényleg csak filmekben van így.
De pl olyat is olvastam,hogy koliban vannak,akik úgy mennek a folyosón a zuhanyzóba,hogy már magukra csavarják a törülközőt.
Jesszus, kérdező, neked barna szokott maradni a feneked?
Ezekből, amit felvázolsz, inkább úgy tűnik, hogy a te személyi higiéniáddal van gond...
Én nagy dolog után egyből lezuhanyzok.
De amikor kitörlöm,akkor változó,ha hígabb a széklet,akkor bizony,törlésnél szétkenődik.
Ezért is zuhanyzom le egyből.Nyilván addig törlöm,amíg kell,de az nem olyan,mintha megmosnád.Ezért sem tekerném oda a törülközőt.
De az átlag ember,aki reggel végzi nagy dolgot,biztosan nem mossa meg,csak megtörli,de attól még az "kakis" marad,ha nem látszik,akkor sem olyan,mint egy mosott fenék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!