Miért tartom gusztustalannak,hogy a férfiak is szülhetnek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 16. 18:43
1/12 Lazy Lover válasza:
ezt valami agyhalott fideszes találta ki
2/12 A kérdező kommentje:
az unioban elfogatták hogy a transznemüek is szülhetnek [link]
2021. szept. 16. 18:45
3/12 anonim válasza:
Lehet, hogy elfogadtak egy ilyet, de ettől függetlenül a legtöbb transz férfi szerintem nem akar majd szülni. Mármint azért válnak férfivé, mert idegen számukra a női test, azaz a szülés nem prioritásuk. Nem lesznek tele a kórházak szülő férfiakkal, megnyugodhatsz szerintem.
Egyszer merült fel amúgy a téma köztem és egy transz ismerősöm között, megmondta, hogy ő sosem akarna szülni a fentebbi indokok miatt. (Ebből is következtettem arra, hogy valószínűleg a nagytöbbség így gondolkodik.)
4/12 IV. KecskeShajt válasza:
Vicces, hogy az egykori legényanya nevű filmből valóság lett...
5/12 anonim válasza:
Egyébként te mit vársz egy torvenytol? Ha női reprodukciós szervei vannak és termékeny akkor tud szülni, akár van erről törvény akár nincs. Vagy szerinted Magyarországon azért tudnak szülni a nők, mert erről van törvény?
6/12 anonim válasza:
Ezek sosem lesznek ferfiak, akarmennyi hormont is tolnak magukba.
Pedig van ra pelda boven kulfoldi sajtoban.
7/12 anonim válasza:
Lazy Lover, ezt az EU mondta, a fidesz ki is akadt rajta
Mielőtt agyhalotnak titulálsz valamit nézz utána
9/12 anonim válasza:
attól még hogy hormonokkal kezeli magát még nő marad. De a második világháború után ilyen dolgokért hogy hormonokkal kezelt emberekkel gyermekeket nemzettek embereket kötél általi halálra ítéltek. Mengele csinált ilyeneket
10/12 anonim válasza:
Nem tudom. Végignézted már amikor egy férfi szül?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!