Ha ismeretlen helyen vagyok és nem tudok aludni sehogy, mit tegyek? Olyan vékony a fal mint a papír, és a szomszédból hallatszódik a horkolás. Megőrülök.
Figyelt kérdés
Ma egész nap utaztam. A szemeim fájnak, pirosak, álmos és fáradt vagyok de egyszerűen nem tudok elaludni és holnap egész nap mennem kell2021. szept. 24. 23:40
2/9 A kérdező kommentje:
De nem megy, olyan álmos vagyok hogy idegesít a zene is
2021. szept. 24. 23:42
3/9 anonim válasza:
A telefonnyomkodás biztos nem segít.
5/9 anonim válasza:
Ha olyan álmos lennél, már aludnal. Én is érzékeny vagyok minden zajra, minap faházban aludtunk, meg éjjel negyed 3-kor is beszélgettek a szomszédban, mindent hallottam. Mi kettőkor kerültünk ágyba, addigra már olyan álmos voltam, hogy simán elaludtam negyed óra alatt.
6/9 anonim válasza:
Füldugó nagyon hasznos ám ilyenkor.
7/9 A kérdező kommentje:
Bevettem egy 0.25 mg Xanaxot
2021. szept. 25. 00:28
8/9 anonim válasza:
Rosszul tetted. A xanaxot csak orvosi ellenőrzéssel és csak bizonyos ideig szabad szedni.
A xanax súlyosan károsítja a májadat, és az idegrendszernek sem jó.
Nem tudom, honnan veszitek, hogy divatba hoztok kőkemény drog gyógyszereket.
Ott vannak a természetes növényekből készült teák, tabletták, melyek
a gyógynövény boltokban kaphatók.
De akár egy pohár langyos tej is elaltat.
A xanaxot felejtsd el.
9/9 A kérdező kommentje:
Pszichiáter mérte fel az állapotom, és írta fel pánikbetegségre.
2021. szept. 25. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!