Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha a halottvizsgálati bizonyít...

Ha a halottvizsgálati bizonyítványba az van írva, hogy ismeretlen eredetű mérgezés a halál oka, az mit jelent?

Figyelt kérdés
Ez olyan lehet, mint amikor mindenki tudja ki a gyilkos és azt írják, hogy ismeretlen tettes ellen indul a nyomozás, mert még nem bizonyított, vagy pedig tényleg nem tudják és csak majd a boncolási jegyzőkönyvből derül ki? Mert ugye ez lehet alkohol, gyógyszer, növényvédőszer, gomba...stb.

2021. aug. 6. 05:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Azt jelenti hogy nem tudják mi mérgezte meg sz illetőt.Egyébként ki lehet deríteni csak tovább kéne analizálni a mintát amiből arra következtettek hogy mérgezés történt.Nem vizsgálják tovább a mintát vagy mit mondtak?

Majd a boncolásiban fog szerepelni szerintem

2021. aug. 6. 06:09
 2/12 A kérdező kommentje:

Nyilván tovább analizálják, írtam is, hogy valószínű a boncolásiból ki fog derülni, de az még 4-5 hét.

De akkor ezek szerint van olyan, hogy ilyenkor azt írják rá, alkoholmérgezés, vagy gyógyszermérgezés(már ha az)? Mert ugye ez a bizonyítvány elég hamar elkészül, ezek a fenti dolgok hamar kiderülnek?

2021. aug. 6. 06:19
 3/12 anonim ***** válasza:
Pár hét mire kianalizálják az anyagot amit találtak.Szerepelni fog a boncolásin hogy mi volt konkrétan pl. gyógyszer vagy alkohol vagy drog vagy bármi.Őszinte részvétem!Gondolom valakid halála miatt kérdezed😢
2021. aug. 6. 06:35
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A fiam...
2021. aug. 6. 06:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom igazán!Mégegyszer őszinte részvétem így ismeretlenül is!😢
2021. aug. 6. 07:10
 6/12 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem.

Oltott volt a fia?

2021. aug. 7. 06:25
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Igen. De ennek egészen biztosan nincs jelentősége.

2021. aug. 7. 06:30
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Hány éves volt?

Egyre több esetről hallani,hogy az oltás lett a halálozás oka.

2021. aug. 7. 07:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Mekkora érzéketlen tuskó vagy! Jelentettelek!
2021. aug. 7. 07:37
 10/12 anonim ***** válasza:

Mekkora???Tudod te ,hogy hány esetet hallottam az elmúlt időben ,hogy az oltástól haltak meg?

És kik felelőssek ezekért az emberekért???

2021. aug. 7. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!