Fertőtlenítő hatású anyaggal kend. Pl. az ezüstkolloid oldat jó, de én inkább Tantum Verde-t használnék.
Ha 4-5 nap alatt nem enyhül jelentősen, akkor menj el egy patikába, és kérj valamit direkt ajakherpesz ellen.
2020. júl. 27. 18:41
3/11 anonim válasza:
Kérdező, teafaolajjal is kezelheted, egy fültisztító pálcikára tegyél egy kicsit, és tedd a kiütésekre.
2020. júl. 27. 18:42
4/11 anonim válasza:
AZ ezüstkolloidot ne használd, mert igen ártalmas, csak divat lett - nem véletlen ment ki a használatból.
Szerintem is herpesz lehet, a gyógyszertárban kérj valamit ellene.
2020. júl. 27. 18:43
5/11 anonim válasza:
Bőrgyógyászaton ellátnak, nem kell időpont, mivel sürgősségi eset.
2020. júl. 27. 18:46
6/11 anonim válasza:
Teafaolajjal óvatosan a szád körül, mert
1. mérgező
2. leégeti a bőröd, ha használni akarod, akkor higítsd valamilyen olajjal (oliva, kókusz stb).
2020. júl. 27. 18:50
7/11 anonim válasza:
Emberek!!!!
Létezik bőrgyógyászat és nyitva vannak a gyógyszertárak.
Ezüstkolloid meg egyéb szarok helyett.
2020. júl. 27. 19:43
8/11 anonim válasza:
7es.
Nekem az ezüstkolloid olyan bőrproblémàmat kezdi rendbe hozni 2.hét használat után, amivel 2 hónapja jàrok orvoshoz.
2020. júl. 27. 20:09
9/11 anonim válasza:
Herpeszbol az a masik, amit azelott herpes genitalisnak neveztek, de nemcsak a nemiszerveken, hanem gyakorlatilag mindenutt elojohet. Haziorvos is jo. Azonnal, mert virusolo gyogyszert ir fel, es minel elobb, annal inkabb van esely, hogy kiirtja beloled. Kulonben ujra es ujra elojohet, de nem mindegy, mennyire.
2020. júl. 27. 20:15
10/11 anonim válasza:
8-as: vagy csak most kezdett eléggé hatni az orvos által felírt szer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!