Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a furcsa érzés?

Mi lehet ez a furcsa érzés?

Figyelt kérdés

Ma történt velem másodjára, hogy egy nagyon furcsa érzés fogott meg egy pár másodpercre. Nem tudom hogyan tudnám pontosan leírni, alig találok erre szavakat. Hasonlított egyfajta félelem érzethez és ezalatt úgy éreztem nem tudom hol vagyok pedig előtte teljesen nyugodt voltam a másik meg, hogy otthon voltam. Ez az érzés fokozatosa erősödött, nem tudom pontosan mennyi ideig tartott de szerinrem olyan 10-20 másodperc lehetett, aztán a végén minden lassan kitisztult.

Mi lehetett ez? Mi lehet a baj? Az első alkalommal nem aggódtam de mostmár nagyon...

2020. júl. 11. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg pánikroham?
2020. júl. 11. 21:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is pánikrohamra tippelek.
2020. júl. 11. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyertelmuen panik. Derealizacioval. Mennyire volt stresszes az elmult par heted-honapod?
2020. júl. 12. 08:38
 4/5 A kérdező kommentje:

3/3

Nem igazán volt az stresszes,ezért is csodálkozom. Azt kihagytam a kérdésből, hogy nem tudom pontsan az egész kívülről hogy nézhetett ki (egyedül voltam) de szerintem olyan lehetett, mintha le lennék fagyva és csak néznék ki a fejemből...

2020. júl. 12. 10:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet nem aludtal eleget, nem ittal, nem ettel eleget. Egyebkent ne foglalkozz vele, barkivel elofordul. Ha rendszeresse valik akkor erdemes verkepet nezetni.
2020. júl. 12. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!