Végbélnyílásnál furcsa érzés mi lehet?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Több hete érzem már hogy a vegbelnyilasom olyan mintha égne főleg ha ülök rajta, illetve az a feletti részen tehát a vegbelnyilas feletti reszen fura piros csík húzódik felfele a hajlatig vagy nem is tudom hogy hívják.. előre köszönöm a segítséget!2020. febr. 2. 12:46
1/3 anonim válasza:
Lehet valami érprobléma, érdemes lenne orvoshoz menni vele.
3/3 szamo77db válasza:
Nem nagy segítség sajnos, amit nyújtani tudok. Orvoshoz kéne menni vele. Nem gáz, én is voltam már proktológusnál, egy vizsgálóasztalon négykézláb állva kellett lenni, persze nadrág, gatya nélkül. És aztán megnézte az orvos, hogy mi a helyzet. Nagyon féltem, de rendesek voltak hozzám. Nem gondolom, hogy jók ezek a laikus, otthoni találgatások. Az orvos írt fel nekem egy olyan kúpot, amit a gyógyszertárban készítenek és egy argentín gyártmányú kenőcsöt. Nekem aranyerem volt akkor, ami a panaszt okozta. Mire kontrollra vissza mentem, rendbe is jött. Gyűlölök orvoshoz menni, most mégis ezt tanácsolom neked. Írd meg priviben, mit végeztél, OK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!