Van itt olyan, aki le tudja szépen vezetni, el tudja mondani, miért vegyem fel az oltást?
Figyelt kérdés
Olyanokat keresek, akik képesek szóbeli kommunikációra, 2 szónál többet el tudnak mesélni arról, hogy miért érdemes beoltatnia magát az embernek. Ne adj isten még meg is tudják életszerűen cáfolni a másik oldal meglátásait... Mivel ilyet még én nem láttam. Amennyiben úgy érzed, te ilyen vagy, írj egy privát üzenetet... Ne írogass ide, mert azzal nem foglalkozom, azt nem tudom komolyan venni.2021. szept. 20. 16:38
21/22 anonim válasza:
Helyes! Akkor ne vegyél többet levegőt sem.🤭 Főleg ha városban laksz.
22/22 anonim válasza:
Az más az életfeltétel. De ha már az oxigén is káros nemkellene azt még fokozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!