Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki le tudja...

Van itt olyan, aki le tudja szépen vezetni, el tudja mondani, miért vegyem fel az oltást?

Figyelt kérdés
Olyanokat keresek, akik képesek szóbeli kommunikációra, 2 szónál többet el tudnak mesélni arról, hogy miért érdemes beoltatnia magát az embernek. Ne adj isten még meg is tudják életszerűen cáfolni a másik oldal meglátásait... Mivel ilyet még én nem láttam. Amennyiben úgy érzed, te ilyen vagy, írj egy privát üzenetet... Ne írogass ide, mert azzal nem foglalkozom, azt nem tudom komolyan venni.

2021. szept. 20. 16:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
62%

#10 A pfizer mellékhatások csoportban a hozzászólàsok egy jelentős hányada butaság.

Nem, nem a tünetek, de pl. azon nőnek a videója, aki állítása szerint 11 éve mrns vakcinát kapott és lebénult tőle és az elmúlt 2 hònapban 3-4 poszt alatt osztották meg, miközben biztos, hogy 11 éve senki nem kapott mrns vakcinát. Még kísérletit sem, nemhogy kampányoltást a madárinfluenza ellen.

Vagy, amikor azt állítják, hogy a covid oltás egy hónap alatt többszörös áttétes rákot okozott (általában ez 5-10 év), amiben 2-3 hónap alatt meghaltak. Én értem, hogy létezik olyan teória, hogy felgyorsìtja a rákokat, de ha ennyire felgyorsítaná, akkor kb. csak a rákos sejtek osztódhattak volna és még akkor sem biztos, hogy lett volna elég tápanyag.

A minden komment alá, részletes anamnézis nélkül odaérkező "szedd ezt", "használd ezt a kivezető diétát" és társai meg kb. olyanok, mint amikor az orvos vizsgálat nélkül ír fel antibiotikumot. Ami akkor a legviccesebb, mikor a saját kommentjeik alatt ezen orvosi gyakorlatot kritizálják. (És lehetnek károsak ezek is, mert én pl. egy ilyen kúra után lettem olyan autoimmun érzékeny, hogy a mai napig nem tudok egy teát meginni, se semmit, aminek köze van a kammilavirághoz, kakukkfűhöz, csalánlevélhez. Éljenek a gyógynövényként bevitt gyógyszerek).

Ugyanígy vicces az a nő, aki 10(?) éve használt fogamzásgátlót, most elhagyta, de egyértelműen az oltás miatt vannak menstruációs panaszai, miközben nagykönyv szerinti "elhagyta a 10 éve szedett fogamzásgátlót" tüneteket produkál (mondjuk biztos nem segített az oltás sem).

Vagy azok a kommentek, miszerint kormányunk azért oltat, mert egy halandók számára teljesen felfoghatatlan indíttatástól vezetve úgy szeretné csõkkenteni a gyerekek számát, hogy közben az összes ismert gyerekszám szaporító programot folytatja.

Szóval azért azt erős túlzàsnak érzem, hogy ott nincs kamu.

2021. szept. 22. 05:10
 12/22 anonim ***** válasza:
🤣🤣🤣🤣🤣
2021. szept. 22. 19:18
 13/22 anonim ***** válasza:
52%
Igen unalombol több ezer ember kamuzik meg beképzeli magának a szemmel látható orvosilag mérhető tüneteket. Nem oltas ellenesek hanem rá jöttek hogy megváltozott az egészségi állapotuk az oltás óta.
2021. szept. 22. 19:47
 14/22 A kérdező kommentje:

Na igen ám, ilyen retardáltak vannak, mint ez az doktor. Borzasztó. Alig tud egy szót hazudni a videóiban, látható, dadog össze vissza, nem mutat, néz semmiféle adatot, csak képzeleg, mint egy teljesen hülye.

Látható ugye, hogy nem olyan összeszedett, nem olyan részletes, nem mutat fel semmit, mint a tv-ben lévők, ugye? :D

https://www.youtube.com/watch?v=dsn5t8nD-0Q

2021. szept. 22. 20:00
 15/22 anonim ***** válasza:
Emberek akik valóban elmentek orvoshoz olyan problémákkal ami csak oltás után jelentkeztek és labor vizsgálatokkal tudják alátámasztani az egészségi problémájukat. Stb. És ez csak egy vakcina tipustól van.Olyat még nemhallottam hogy valaki jobban lett a vakcinától ,csak olyat hogy rosszabbul vagy meghalt.
2021. szept. 22. 20:22
 16/22 anonim ***** válasza:
71%
"A szomszédom trombózist kapott. Pedig be sem volt oltva. Mondtam neki, hogy talán a stressz meg a sok pörkölt. De váltig állítja, hogy a vakcináktól van." 🤷
2021. szept. 22. 21:34
 17/22 anonim ***** válasza:
Ha nem volt beoltva hogy lehet a vakcinátol?
2021. szept. 23. 09:21
 18/22 anonim ***** válasza:

Na ez az...😉

2021. szept. 23. 09:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Keresgess magadnak a zinterneten. Minek túráztatod itt az embereket olyan miatt, amit senkinek se fogsz elhinni, nemhogy a laikusoknak itt. Nagyon unatkozol , mi?🤭
2021. szept. 23. 09:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Lényeg a lényeg, hogy valós káros hatású maradandó betegséget vagy halált okozó hosszútávon senki se tudja mit okozó , szert nemhasznál éppeszű ember.
2021. szept. 23. 18:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!