Van itt olyan, aki le tudja szépen vezetni, el tudja mondani, miért vegyem fel az oltást?
😂 Kb te is ennyire vagy komolyan vehető...
Biztosan minden érvre lenne egy "okosságod"...
Nem kár érted Norbert,tégy belátásod szerint😉
Ha ez így lenne és ilyen primitív lennék mint te, a jelen kérdésben legalábbis... Szerinted nem azt írnám, hogy hülyék vagytok mind, mind megpusztultok?
Tehát feltehetően nem vagyok ilyen gondolkodásképtelen, mint mondjuk te, ezen kérdésben, a komment alapján.
Az értelmes és a primitív ember közt alapvetően ez a fő különbség.
A primitív valamit gondol, oszt az úgy van. Nem képes információt befogadni, feldolgozni, megfontolni... Felelőtlen kijelentéseket tesz, mer az úgy van...
Az értelmes ember pedig lehetőséget biztosít arra, mindig, minden kérdésben, hogy új ismeretet sajátíthasson el, a sajátjától eltérő gondolatmenetet ismerhessen meg. Tehát nem szívatja magát, nem akar adott esetben hülye maradni...
Már olvastam több hozzászólást tőled, emlékszem a nickedre... Mindenhol elég pökhendi és arrogàns stílusban adod elő. Gondolom most is egy kis feszültséget akarsz generálni...
Nem kell felvenni az oltást, rajtad múlik.
S igen, az interneten minden ok/indok, pro és kontra adott egy felelősségteljes döntés meghozatalához.
Na, ez a rész, hogy "mert ezt vállaltam" egy emberhez méltó és értékes tulajdonság! Tartsd meg ezen jó tulajdonságod!
Ez azon oltottakban nincs meg, akik százezer számra sírnak, vergődnek, hogy az oltás után "dögrováson" vannak, pedig ők ezt vállalták, aláírták ugye...
Meg úgy a népesség jó 90%-ban szintén nincs meg. Ezért ez egy különösen értékelendő tulajdonság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!