Aki szeret vezetni, az el tudja mondani, hogy ő mit szeret benne?
szintén amit az előttem lévő írt,szabadság stb
engem nagyon nyugtat (kivéve a dugóban araszolgatás)
Eddig utáltam. Igaz csak Budapesten belül vezettem. Most viszont autópályán mentem le vidékre és vissza, este 2,5 óra vezetés. Azt például egészen élveztem.
Ami igazán tetszett, hogy csak munka után este bedobtam magam a kocsiba, hátra a táskámat és 2,5 óra múlva otthon voltam. Korábban egy ilyen út sokkal több idő volt, fél-egy óra csak Pesten belül, 3-4 óra vonatozás, majd 1 órabuszozás megint. Illetve másoknak voltam kiszolgálva. Mások autójában utaztam Oszkáron, elém kellett mindig jöjjön a család. Most meg csak ültem és vezettem.
Vagy hétvégén is csak gondoltunk egyet, bementünk a városba bevásároltunk, elmentünk a mamához, hazaugrottunk majd még elgurultunk a közelben lakó rokonokhoz. Ez tömegközlekedéssel sem lehetetlen de sokkal több idő, sokkal kötöttebb, nyűgösebb.
Visszafelé szintén kényelmesen 8 után elindultam, este 11-re pedig már lezuhanyozva ágyban voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!