Egyre nagyobb sötétlila folt a lábköröm alatt.Mi ez?
Figyelt kérdés
Egy ideje eszrevettem , hogy az egyik labkormom alatt van egy lila folt , de nem foglalkoztam vele , gondoltam biztos beutottem csak nem emlekszek ra (ez jutott csak eszembe) es azert van ott . Viszont most eszrevettem hogy egyre nagyobb . Mi lehet ez ? Elegge megvagyok ijedve . Utes nem erte.2021. szept. 18. 21:51
31/35 anonim válasza:
A melanoma valóban lehet köröm alatt, és valóban elszíneződéssel jár. De a melanoma az a bőr pigmentjeinek a kóros szaporulata. Tehát a barna valamilyen árnyalata, esetleg fekete, de semmiképpen nem lila, szóval nyugi.
Szerintem csak egy cipő elnyomta, vagy egy vérhólyag van ott.
32/35 A kérdező kommentje:
Találtam egy kepet , ami teljesen olyan mint az enyém.
2021. szept. 19. 08:28
33/35 A kérdező kommentje:
Es az szamit hogy egyre nagyobb?a verholyag lehet?
2021. szept. 19. 08:30
34/35 A kérdező kommentje:
Valaki itt irta hogy nem lehet ennyi idosen melanoma , de lehet , 18 ev alattiaknak is diagnosztizaljak.
2021. szept. 19. 08:38
35/35 A kérdező kommentje:
Egyepkent azert vagyok nagyon megijedve , mert véromlenyre gondoltam , csak engem az zavar hogy ez a folt egyre nagyobb . A veralafutas/veromlenynel nem hallottam meg olyat hogy egyre novekszik .
2021. szept. 19. 08:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!