Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egyre nagyobb sötétlila folt...

Egyre nagyobb sötétlila folt a lábköröm alatt.Mi ez?

Figyelt kérdés
Egy ideje eszrevettem , hogy az egyik labkormom alatt van egy lila folt , de nem foglalkoztam vele , gondoltam biztos beutottem csak nem emlekszek ra (ez jutott csak eszembe) es azert van ott . Viszont most eszrevettem hogy egyre nagyobb . Mi lehet ez ? Elegge megvagyok ijedve . Utes nem erte.
2021. szept. 18. 21:51
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

18-as , honnan tudod hogy nincs?

Nem rosszbol , nagyon remelem hogy igazad van.

2021. szept. 18. 23:08
 22/35 anonim ***** válasza:
0%

15! Kérlek, mesélj erről a képzeletbeli barátodról, mert néhány órája képzelegsz arról, hogy én ő vagyok. Fogalmam nincs kicsoda. Írtam neked már üzenetet is, adtam egy Discord meghívót, ahol szóban tudunk beszélni, hogy lásd én nem a képzeletbeli barátod vagyok. Nem látlak a szerveren. Én már nem tudok mit kezdeni veled. Tehát ezt is leírtam már többször, de te csak képzelegsz itt...

Nézd, itt tudunk beszélni, elmondhatod, ki ez a képzeletbeli barátod, esetleg rájöhetsz a hangom alapján, hogy én nem ő vagyok, nem a Fosterék házában élek. Esetleg elmondhatod, hogy mi a rajongásod oka, hogy ~2 napja, folyamatosan először nekem írsz valamit, bármilyen kérdés alatt.

Tehát itt a link: [link]

Bár, mint már írtam, szerintem neked meghaladja a képességeid a szóbeli kommunikáció, amilyen primitív megnyilvánulásaid vannak itt írásban... De továbbra is itt a lehetőség. Ne félj, nem bántalak, nem történik semmi, ha megpróbálkozol felnézni a Discordra.... :)

Utoljára reagáltam neked, rád. Nem tudok veled mit kezdeni így...

2021. szept. 18. 23:09
 23/35 anonim ***** válasza:
A bőrrák nem gyorsan növő lila folt a lábköröm alatt! Szorongsz, pszichológus kell neked! Na pont azért nem lehetnek 14 évesek a gyakorin, mert ilyen csekély a szellemi képességük, és minden hülyeségnek bedőlnek!
2021. szept. 18. 23:11
 24/35 anonim ***** válasza:
0%

Most, hogy kiderült, itt sem lehetnél, erősen gyermek vagy... Így már más a helyzet. Feltehetően semmi komoly bajod nincs. Mentális gondok vannak..

Nyugodj meg. Endotél probléma, amit írtam, az szinte kizárt. Rák szintén szinte kizárt.. DE ott a szinte. Bármi lehet. Menj el orvoshoz, nézesd meg magad.

2021. szept. 18. 23:14
 25/35 A kérdező kommentje:
a melanomának a tunete , hogy elszinezodes van a korom alatt ,stb. De ezzel nem azt mondom hogy mas nem lehet
2021. szept. 18. 23:15
 26/35 A kérdező kommentje:
De remelem tenyleg igazatok van , koszonom a segitseget , es aki megnyugtatott .
2021. szept. 18. 23:15
 27/35 anonim ***** válasza:
0%

Ne szívasd magad itt. Mindenféle "fél retardált" mindenféle hülyeséget, félinformációt közöl max...

Láthatóan mentális gondjaid azok vannak, magadat szívatod itt.

Gyakorlatilag millió féle gyógyszer és egyéb dolog is okozhat ilyet. Millió dolognak az egyik tünete lehet.

Menj el orvoshoz, mutasd meg, majd valaki csak mondd rá valamit. De azzal, ami itt megy, azzal ne foglalkozz semmiképp.

2021. szept. 18. 23:18
 28/35 anonim ***** válasza:
Mért nem anyádhoz fordulsz?!
2021. szept. 18. 23:18
 29/35 A kérdező kommentje:
Anyáék nincsenek itthon.
2021. szept. 18. 23:26
 30/35 anonim ***** válasza:
Nem 2 órája keletkezett az a folt. Lett volna rá időd eddig is és ezután is. Hol vannak éjjel fél 12-kor?
2021. szept. 18. 23:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!