Napi 4 db-ot kell bevennem, Dalacinból, mikor szedjem a probiotikot?
Figyelt kérdés
Kb 4 óránként veszem be a Dalacint, hogy ne kelljen miatta sokáog fent lennem vagy felkelnem, de miután bevettem 3 órát kéne várnom a probiotikummal. Ha azt bevettem és után meg jön az antibiotikum nem lesz még a gyomromban? Mert azt ugye károsítja, így nem is sok értelme van… vagy 1 óra alatt már tovább megy a belekbe?2021. szept. 17. 06:11
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, hasznos volt.
6 óránként fogom akkor bevenni az antibiotikumot (patikus javasolta, hogy úgy osszam el, hogy ne kelljen miatta felkelni, de így belegondolva tényleg logikusabb a 6 óra).
Elinixet kaptam, mert csak ez volt, nem ismerem, 3 óra kihagyás volt a betegtájékoztatóban.. azt mondta helyettesítsem napi 1 kefirrel, de nem ehetek tejet. Ezt beszedem az antibiotikum kúra alatt és ha az elfogy utána beszedek egy adag protexin balance-ot, mert időnként ezt egyébként is szoktam az immunerősítés miatt, ártani nem fog szerintem :)
A kérdésben bocsi a helyesírásért, akkor keltem :D
2021. szept. 17. 09:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!