Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Oltás szövődmények, másnál is?

Oltás szövődmények, másnál is?

Figyelt kérdés

Júniusban megkaptam a 2.oltást(szputnyik). Azóta elég sok mellékhatása van. Minden nap erősen fáj a fejem, alig tudok aludni, faj a hatam, a nyakam be van állva minden reggel,illetve a mentális állapotom sem a legfenyesenyesebb.20 éves létemre úgy érzem magam, mint aki 50 évet öregedett hirtelen. Az életmodómon semmit nem változtattam pedig.

A szüleimnek ugyan ezek vannak, neveloapamnak sebes kiütések vannak a lábán, amik nem múlnak el semmitől.(pfizert kaptak)De vannak olyan barátnőim, akik azóta nőgyógyászati problémákkal küzdenek. Senkinek semmi változás nem volt az életében, az oltás a közös pont mindnekinek. Mégis mi a sz@rt adtak be nekünk?

2021. szept. 17. 00:58
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
20%

30-as általában nem szoktam venni a fáradtságot hogy visszakeressem azt hogy mit hol olvastam, szimplán az ilyen forrás kérő utána keresés képtelen analfabéta blökiket elszoktam küldeni a csába, de tudod mit blöki nesze ezen csámcsogj: [link]

Ez csak a magyar wiki, nem nézem ki belőled hogy tudnál angolul főleg ha a keresőt se tudod használni, kb 10mp volt utánakeresni.

Ja igen és ez volt az utolsó hogy forrást közlök ezen az oldalon, legközelebb keress te utána, már ha megy egyáltalán...

2021. szept. 26. 03:41
 32/36 anonim ***** válasza:
88%
A 29es idiota.
2021. szept. 26. 09:58
 33/36 anonim ***** válasza:
Ez aztán az érvelés blöki...
2021. szept. 26. 10:00
 34/36 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező, azóta hogy vagytok?
2021. nov. 18. 22:08
 35/36 anonim ***** válasza:
32-es Nem, az te vagy!
2021. nov. 18. 22:13
 36/36 A kérdező kommentje:
Azota en szedek mariatovist(meregtelenito) es mar jol vagyok. Tobbiek azota is szarul
2021. nov. 22. 23:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!