Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Oltás szövődmények, másnál is?

Oltás szövődmények, másnál is?

Figyelt kérdés

Júniusban megkaptam a 2.oltást(szputnyik). Azóta elég sok mellékhatása van. Minden nap erősen fáj a fejem, alig tudok aludni, faj a hatam, a nyakam be van állva minden reggel,illetve a mentális állapotom sem a legfenyesenyesebb.20 éves létemre úgy érzem magam, mint aki 50 évet öregedett hirtelen. Az életmodómon semmit nem változtattam pedig.

A szüleimnek ugyan ezek vannak, neveloapamnak sebes kiütések vannak a lábán, amik nem múlnak el semmitől.(pfizert kaptak)De vannak olyan barátnőim, akik azóta nőgyógyászati problémákkal küzdenek. Senkinek semmi változás nem volt az életében, az oltás a közös pont mindnekinek. Mégis mi a sz@rt adtak be nekünk?

2021. szept. 17. 00:58
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
72%
9. Szerintem úgy érti, hogy az oltással beadták a HIV vírust. :D
2021. szept. 17. 08:18
 12/36 anonim ***** válasza:
92%

"Nem fontos, hogy én mit gondolok, itt, névtelenül"

"Mikrobiológus hölgy ismerősöm is ezt javasolja, én is. Ennyi."

Akkor most fontos, hogy mit gondolsz, vagy nem fontos? Már teljesen összezavarodtam mit csináljak. :D

2021. szept. 17. 08:26
 13/36 anonim ***** válasza:
56%

Hogy mit adtak be nektek, a jóisten se tudja...

[link]

[link]

2021. szept. 17. 08:45
 14/36 anonim ***** válasza:
68%

A Modernánál gyártási hiba miatt került szennyező anyag, amit észre is vettek és nem alkalmazzák. Minden megrendelt adagot ellenőriznek, nem adnak csak úgy be random semmit. Itthon is folyamatosan ellenőrzik a beérkező készleteket. Minden gyártásnál lehet hiba. Autoknál, élelmiszernél, számítógépeknél, gyógyszernél... Azért van folyamatos több szintű ellenőrzés, hogy ezek a hibák kiderüljenek mielött beadnák neked -, és ki is derülnek.

Ne keringjenek már az összeesküvés elméletek. Ha meg ennyire a témával akartok foglalkonzi, főleg az ilyen tagadók és miegyéb emberek, akkor elötte iratkozzatok be egyetemre és tanuljatok hasonló szakterületen, hogy releváns legyen az amit mondtok, vagy kontextusba tudjátok állítani a dolgokat, mert az hogy 1-1 random oldalon olvastok cikkeket, vagy innen-onnan hallotok valamit és a butaságot próbáljátok összerakni azzal nem juttok előrébb, ráadásul még hülyének is néznek titeket, és nem értitek miért...

Tanuljatok elötte, mert ebből csak az lesz, hogy nyílvánosság előtt lejáratjátok magatokat. :)

2021. szept. 17. 10:12
 15/36 anonim ***** válasza:

A HIV tesztről én is hallottam már. Az alapja csak annyi, hogy az oltások az immunrendszert "manipulálják" a védekezés érdekében, de ennek következménye lehet, hogy HIV teszteken falspozítiv eredményt fog mutatni a teszt.

Tehát nem arról van szó, hogy direkt HIV vírust adrak volna be (ez hülyeség), hanem arról, hogy "oltási szövődmény" következtében az immunrendszer úgy reagál biz. esetekben, mintha HIV fertőzést kapott volna.

2021. szept. 17. 11:53
 16/36 anonim ***** válasza:
86%

14, tudsz olvasni? Két ember meghalt, akik a szennyezett oltást kapták meg! A szennyezett tételből származó oltások 863 oltóközpontba ki lettek szállítva, és ki tudja hányan meg is kapták már. 1 héttel azután állították le az említett oltások beadását, hogy észrevették a szennyeződést, tehát UTÓLAG. És mindez Japánban! Te tényleg azt hiszed, hogy nálunk ennél is alaposabban és gondosabban vizsgálják az oltóanyagokat?

Na és az Astra Zeneca szennyezettsége? "Az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) az AstraZeneca vakcina engedélyezési folyamata során ezt a problémát nem vette észre." Semmi gond, majd a magyar hatóságok észreveszik!

Nagyon naiv ember lehetsz...

2021. szept. 17. 12:15
 17/36 anonim ***** válasza:
46%
Inkább az a naív aki azonnal elhiszi, amit leírnak. :) Te még azt is elhiszed, hogy a Föld lapos, ha azt írja le valamelyik sajtó ... :). Több forrásból tájékozódj és legfőképp kutatómunkákból ... De, azt tudni kell értelmezni is. :/ Boncjelentés is nálad van, hogy biztos vagy benne, hogy az oltás okozta? ;).
2021. szept. 17. 12:24
 18/36 anonim ***** válasza:
35%
A corona vakcinaba meg nem halt bele senki, a mellekhatasok is csak 1-2 napig vannak. Amit a kerdezö ir, az valoszinü placebo effektus, mert fel az oltas következmenyeitöl, vagy hisz az összeesküves elmeletekben. Vagy valoban vannak ilyen tünetei, azonban ezek nem függenek össze az oltassal. Valami mastol lehet. Stressz, kimerültseg pl. A HIV-s valaszado pedig örült.
2021. szept. 17. 16:32
 19/36 A kérdező kommentje:
Sosem voltam oltastagado, nem is oltattam volna be magam, ha feltem volna tole. Csak elkezdtem gondolkodni miota vagyok szarul. De a csaladom tobbi tagja is meg sok ismerosom is egyszerre lett a placebo áldozata?vagy a stressze?
2021. szept. 18. 14:58
 20/36 anonim ***** válasza:
67%

Vizsgaltassatok ki magatokat.

Tényleg olyan furcsa ez. Nalunk mindenki különböző kapott, de senkinek semmi baja.

Nem értem én ezt.

2021. szept. 18. 17:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!