Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Oltás szövődmények, másnál is?

Oltás szövődmények, másnál is?

Figyelt kérdés

Júniusban megkaptam a 2.oltást(szputnyik). Azóta elég sok mellékhatása van. Minden nap erősen fáj a fejem, alig tudok aludni, faj a hatam, a nyakam be van állva minden reggel,illetve a mentális állapotom sem a legfenyesenyesebb.20 éves létemre úgy érzem magam, mint aki 50 évet öregedett hirtelen. Az életmodómon semmit nem változtattam pedig.

A szüleimnek ugyan ezek vannak, neveloapamnak sebes kiütések vannak a lábán, amik nem múlnak el semmitől.(pfizert kaptak)De vannak olyan barátnőim, akik azóta nőgyógyászati problémákkal küzdenek. Senkinek semmi változás nem volt az életében, az oltás a közös pont mindnekinek. Mégis mi a sz@rt adtak be nekünk?

2021. szept. 17. 00:58
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
50%
Nálunk is ugyan ez van, egyedül én nem oltattam magam be, mert nem értem rá ilyesmire, mindenkinél jöttek ki dolgok, ami közös volt az a láz,végtagfájdalom,meg a szédülés, van akinek már 2 hónapja elő-elő jön illetve anyósom halt meg utána 1 hónapra 68-évesen (nem mondom hogy az oltástól de gyanús)
2021. szept. 18. 19:55
 22/36 anonim ***** válasza:
27%
Nekem egy ismerösömnek sem, sem pedig rokonnak nem voltak az oltastol mellekhatasai egy napnal tovabb. Ez csak valami bebeszeles lehet, ha valaki ezt alltitja. Butasag.
2021. szept. 22. 20:49
 23/36 anonim ***** válasza:
0%

"Az életmodómon semmit nem változtattam pedig... Senkinek semmi változás nem volt az életében"

Elég kevéssé hihető, hogy az utóbbi másfél évet ugyanúgy töltöttétek, mint az előtte levő másfelet... Amikor le volt állva az egész világ, ti akkor is ugyanúgy pörögtetek, mint előtte?

2021. szept. 22. 23:18
 24/36 anonim ***** válasza:
67%
23-as szerintem meg simán hihető, nem mindenhol állt le az élet,pl élelmiszeripar/mezőgazdaság. Nálunk is csak a maszkmániát lehetett észrevenni minimálisan de ennyi, se betegek, se otthon ülők...
2021. szept. 23. 04:18
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
Ha a munkaja nem is valtozott valakinek, a szabadideje igen.
2021. szept. 23. 06:08
 26/36 anonim ***** válasza:
35%
25, ha a munkája nem változott akkor nagyon nagyon nagy az esélye hogy a szabadideje sem.
2021. szept. 23. 06:29
 27/36 A kérdező kommentje:
22es..akkor butasag:( en kerek elnezest.
2021. szept. 24. 01:50
 28/36 anonim ***** válasza:
55%
Butasag vagy hypohonderseg,vagy összesküves elmelet követöi akik azt hiszik, hogy az egeszsegügyi problemai a corona oltastol vannak. A nevelöapad laban a sebes kiütesek biztos nem ettöl vannak. A fejfajas sem. Nem veletlen, hogy az mRNAra alapozott vakcina alapköveit lerako tudos biokemikus, Kariko Katalin közel all a Nobel dijhoz, es a napokban tüntettek ki a Paul-Erlich dijjal- gondolod butasagot talalt fel a corona vakcina teren??
2021. szept. 25. 16:18
 29/36 anonim ***** válasza:
28%

28-as van olyan Nobel díjas tudós aki azt állítja hogy í víznek van memóriája.

Akkor ezek szerint van memóriája a víznek hiszen egy Nobel díjas tudós mondja hmm faca akkor innentől félhetünk a víztől jogosan :D

Ez a "Nobel díjas mondja akkor az úgy van" dolog úgy faxság ahogy van!

2021. szept. 25. 18:12
 30/36 anonim ***** válasza:

"van olyan Nobel díjas tudós aki azt állítja hogy í víznek van memóriája"

Forrás?

2021. szept. 25. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!