Korai demencia? De nem túl korai ez még?
Akartam volna kérdezni már az elején, hogy nem-e kapott oltást... Azt mondják a tapasztaltak, hogy a koronavírus elleni oltások előrehozzák a rejtett betegségeket, azaz azt amire hajlamos lenne, viszont jóval később jelenne meg. (Ezért nem vagyok beoltva.)
A hivatalos orvosi álláspont szerint nincs összefüggés, se ezzel, sem más hirtelen megjelent betegségekkel.
Van kínai vakcinás csoport is, azonban a pfizeresben többen vannak. Szerintem érdeklődj ott, mit lehetne még tenni: [link]
Vannak reverzibilis "demenciára" hasonlító dolgok is.
Depresszió, stressz, neurózis, drog hatás...stb.
Amik ideiglenesek!!! Visszafordíthatóak.
Főleg ha a neurológia (MRI) nem talált semmilyen elváltozást. A demencia mindig az agy igazolható betegsége.
Az én apósomnak is a második oltás után lettek tünetei. Hallucináció stb...
Ahhoz köti teljesen. Oroszt kapott. Elég furcsán hasonló amit írsz. Ő mondjuk idősebb 20 évvel, de előtte nem volt ilyesmi gond. Azóta már túl több "kezelésen" pszichiátrián van. Zárton. Nem ecsetelem. Plusz pár hete bent elkapta a covidot is, és sok más fertőzést is azóta. Elvileg kiürül ha nem oltat rá a párod. Apósom már menthetetlen :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!