Korai demencia? De nem túl korai ez még?
Kérdező, nem lehet, hogy a párod túlfáradt?
Pihen eleget? Tud aludni? Volt mostanában szabin? Aggasztja őt valami folyamatosan? (Pénz/adósság, idős szülők ellátása? stb)
Nem gondolnám, hogy demencia, de van gond, az biztos.
El kell menni különböző kivizsgálásokra, pl neurológia mindenképpen.
Simán lehet, hogy volt egy kisebb agyvérzése korábban.
Nem fáradt, eleget pihen. A munkája kimondottan nyugis. Nincs semmi az életében, ami miatt idegeskedne mostanában.
Volt neurológián kivizsgáláson. Azt pontosan nem tudom, hogy milyen vizsgálatok voltak, de nem találtak semmit. Ez után mondta a doki, hogy demencia.
Én biztos megpróbálnék valami megoldást gyógynövény fronton, de hát ez meg az én heppem. Nem hagynám annyiban. Vannak értágító gyógynövények, hogy csak párat mondjak: fokhagyma, ami értisztító is, és persze a ginkó biloba.
Ha demencia valóban, akkor lehetséges, hogy csak fékezni lehet a dolgokat, gyógyítani nem, de legalább tennék valamit...
Köszönöm a válaszokat.
Utánanézünk valami kezelésnek, hátha találunk eredményeset.
Az egyébként nem lehet, hogy ez átmeneti? Vagy átmeneti ilyen demencia (jellegű) probléma sosem szokott lenni? Csak mert lehetségesnek tartom, hogy az oltások miatt jött elő. Kettőt kapott (kínait), az első után is volt 1 nap, mikor kába volt, nem igazán tudott tájékozódnia, nem volt önmaga. De ez elmúlott és nem is kötöttük össze a kettőt. Aztán a második után 2 hétre rá volt az eltévedős incidens. Az elsőnél is 2 hét után volt az az 1 nap. Ez csak véletlen? Vagy ha az váltotta ki, akkor reménykedhetünk abban, hogy most is el fog múlni?
Tényleg fura, hogy oltás után keletkezett a tünet.
Lehet ideiglenes? Talán. Sajna nem lehet biztosan tudni semmit.
((Konkrétan én nem oltakozom, nem bízom a COVID oltásokban, és vannak más bajaim, amivel amúgy is meg kell birkózzam, az nekem épp elég. Sajnálom, hogy a pároddal ez történt.))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!