Hogy legyek absztinens?
Figyelt kérdés
Eléggé piazok és nem vagy csak nagyon nehezen tudom megtartani a mértéket,de ahoz hogy egy buliba jól érezzem magam ahoz teljesen le kell innom magam.Az a baj hogy a környezetembe mindenki iszik ezért sem egyszerű a dolog.2021. szept. 11. 14:49
2/12 A kérdező kommentje:
Hogy lehezne azt elérni hogy alkohol nélkül is jól érezzem magam?
2021. szept. 11. 14:55
3/12 anonim válasza:
Durva, ha nem tudod magad jól érezni pia nélkül. Sokat elmond a környezetedről.
Legyen akaraterőd, hiszen te iszol, nem más önti beléd. Valamint nem kéne ennyire befolyásolhatónak lenned, hogy társasági nyomásra is iszol ("mindenki iszik, ezért sem egyszerű a dolog").
4/12 anonim válasza:
Úgy, hogy nem iszol! A mérték ebben az esetben a semmi.
Le kell szarni a társaid, a nem az nem.
5/12 A kérdező kommentje:
Ez igaz de ha nem is foglalkozom másokkal akkor is kell hogy jókedvem legyen tudjak szocializálódni.
2021. szept. 11. 15:01
6/12 A kérdező kommentje:
Másik részről meg más kikapcsolódási formát nem igazán élvezem ami jókedvel töltene el.
2021. szept. 11. 15:02
7/12 anonim válasza:
Hogy jött az absztinencia? Te inni akarsz, akkor tudd a mértéket.
8/12 A kérdező kommentje:
De úgy nem érzem jól magam ha csak iszogatok csak akkor ha teljesen részeg vagyok.
2021. szept. 11. 15:26
9/12 anonim válasza:
Ez esetben viszont szakembert keress fel. Valami nagyon félresiklott a fejedben, ha csak részegen érzed jól magad. Újra meg kell tanulnod jól érezni magad pia nélkül.
Gyerek korodban nem érezted jól magad soha? Semminek sem örültél? AKkor ment pia nélkül?
10/12 A kérdező kommentje:
Akkor tudtam. De már akkor is leginkább félénk visszahúzódó gyerek voltam akivel a többiek nem játszanak.
2021. szept. 11. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!