Jogosítvány előtti vérvételnél mit néznek a vérképen?
Sziasztok! ebben a hónapban szeretném elkezdeni a jogsizást, viszont egy 2 nappal ezelőtti buliban elszívtam egy olyan cigit amilyet nem kellett volna... nem tudtam hogy milyen a cigi...
jogsi előtt kell csinálni egy alkalmassági vizsgálatot, amiben van vérvétel és vizeletvizsgálat. az lenne a kérdésem, hogy valaki tudja-e esetleg hogy ez a vizsgálat kimutatja a thc-t? vagy szerintetek inkább el se kezdjem még a jogsizást? nagyon tanácstalan vagyok....
Mi a francnak vérvétel? Tök mindegy ki milyen beteg, ha legalább 1 szemmel jól lát, meg van keze-lába már vezethet. Hosszabbításkor se néznek mást. Van még vérnyomás mérés esetleg, aminek szintén piszkosul semmi köze a jogsihoz, de hát valamit virítani kell azért az X ezer Ft-ért.
1-es
Ki kell ábrándítsalak, nem alkesznak, vagy drogosnak tilos lenni a kresz szerint, hanem csak akkor nem lehet benyomva, amikor vezet.
12-es
És rajtuk kívül is mennyi alkalmatlan kap jogsit. Nem hall, lassú, mint a csiga, nem tud 2 dologra figyelni, elbóbiskol, pszichopata...
De lényeg, hogy 120-as a vérnyomása, meg látja a számot a táblán ugye, többi nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!