Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jogosítvány előtti vérvételnél...

Jogosítvány előtti vérvételnél mit néznek a vérképen?

Figyelt kérdés

Sziasztok! ebben a hónapban szeretném elkezdeni a jogsizást, viszont egy 2 nappal ezelőtti buliban elszívtam egy olyan cigit amilyet nem kellett volna... nem tudtam hogy milyen a cigi...

jogsi előtt kell csinálni egy alkalmassági vizsgálatot, amiben van vérvétel és vizeletvizsgálat. az lenne a kérdésem, hogy valaki tudja-e esetleg hogy ez a vizsgálat kimutatja a thc-t? vagy szerintetek inkább el se kezdjem még a jogsizást? nagyon tanácstalan vagyok....

2021. szept. 6. 01:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Mi a francnak vérvétel? Tök mindegy ki milyen beteg, ha legalább 1 szemmel jól lát, meg van keze-lába már vezethet. Hosszabbításkor se néznek mást. Van még vérnyomás mérés esetleg, aminek szintén piszkosul semmi köze a jogsihoz, de hát valamit virítani kell azért az X ezer Ft-ért.

1-es

Ki kell ábrándítsalak, nem alkesznak, vagy drogosnak tilos lenni a kresz szerint, hanem csak akkor nem lehet benyomva, amikor vezet.

2021. szept. 6. 20:27
 12/16 anonim ***** válasza:
11-es hát sajnos valóban kiábrándítottál, szomorú, hogy ez így van, azért jó lenne, ha az ilyeneket is szűrnék, hiszen ha valaki keményen drogos, vagy alkoholista, elég sok az esélye, hogy volán mögé fog ülni benyomva is.
2021. szept. 6. 22:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

12-es

És rajtuk kívül is mennyi alkalmatlan kap jogsit. Nem hall, lassú, mint a csiga, nem tud 2 dologra figyelni, elbóbiskol, pszichopata...

De lényeg, hogy 120-as a vérnyomása, meg látja a számot a táblán ugye, többi nem számít.

2021. szept. 6. 23:16
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
#12: Fene tudja. Nemrég egy haver mellett végigültem egy oda-vissza kb. 500 km-es utat, és utólag derült ki, hogy előtte ivott jócskán, de rendben volt minden, semmit nem vettem észre belőle! Volt barátnőm mellől meg negyedóra után idegroncsként szálltam, ki, majdhogynem megcsókoltam a földet!
2021. szept. 7. 07:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nincs se vérvétel, se vizelet vizsgálat.
2021. szept. 7. 07:47
 16/16 anonim ***** válasza:
91%
Nincs
2021. szept. 7. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!