Jogosítvány előtti vérvételnél mit néznek a vérképen?
Sziasztok! ebben a hónapban szeretném elkezdeni a jogsizást, viszont egy 2 nappal ezelőtti buliban elszívtam egy olyan cigit amilyet nem kellett volna... nem tudtam hogy milyen a cigi...
jogsi előtt kell csinálni egy alkalmassági vizsgálatot, amiben van vérvétel és vizeletvizsgálat. az lenne a kérdésem, hogy valaki tudja-e esetleg hogy ez a vizsgálat kimutatja a thc-t? vagy szerintetek inkább el se kezdjem még a jogsizást? nagyon tanácstalan vagyok....
Szia!
Inkább várj még vele. Bár nem vagyok a témában nagy szakember, de úgy tudom, pont azért néznek vért és vizeletet, hogy meglássák,fogyasztott-e alkoholt, vagy drogokat, hogy kiszűrjék azokat az embereket, akik az ilyen szerek fogyasztásával veszélyeztethetik a forgalomban lévők (és önmaguk) biztonságát.
Nem drog teszt, nyilván ne piáld magad szét előtte mert érdekes értékek lesznek... De akkor se a pia/drog miatt fogsz hasalni hanem mert a szervezetedben olyan folyamatok zajlanak le amik nem éppen jók.
Amúgy jól sejtem ugye hogy nem B-kategóriára mész?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!