Forgalmi vizsga közelében vagyok és akármikor amikor vezetnem kell, rendkívüli stressz kap el, de már napokkal előtte mielőtt mennék. Leginkább az oktató miatt (leváltani nem lehet), mit tegyek? 20 / F
Bármilyen nehéz is, de próbáld őt kizárni.
Nekem is van hasonló személy az életemben, annyi különbséggel, hogy ő egyetemi tanár (tehát a vizsga sikeréről is ő dönt), nem pedig vezetésoktató. Mindenkit lehúz szinte, és ezalól én sem vagyok kivétel. Néha fájnak a szavai, de megyek tovább. Azt az örömet amúgy sosem adom meg neki, hogy felkészületlenül menjek a vizsgájára, és meg tudjon húzni. Néha látszik, hogy szomorú, amiért tudom az anyagot, de hát ez van. :D
Gondolj arra, hogy akármit is mond az oktató, most nem F1 pilótának készülsz, hanem az a lényeg, hogy megtanulj biztonságosan közlekedni. Egy jó ideig nem leszel még az utak királya, de arra képes leszel, hogy ügyesen, balesetmentesen, a többi közlekedőt nem feltartva eljuss A-ból B-be, és ez a lényeg most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!