Palát pakoltam, emiatt lehet ciszta a torkomban?
23 éves lány vagyok. Tavaly anyával a kert elejéből a kert végébe pakoltuk a palát.
Nem volt rajtunk se maszk, se kesztyű.
Idén nekem volt egy nyaki uh-m, amin kiderült, hogy van egy 2 mm-es cisztám.
Gondolkodtam sokat mitől lehet és ez jutott eszembe.
El vagyok nagyon keseredve, mert nagyon sokáig szeretnék élni és nem dohányzom, egészségesen élek.
Nem szeretnék rákban meghalni.
:((((((((
Köszönöm előre is a válaszaitokat.
A pala elemeket töröttek voltak.
Köszönöm a válaszaitokat, sajnos igaz rám, hogy hipohonder vagyok. Nagyon irigylem azokat, akik ráznak egyet a válukon és haladnak tovább, én nem ilyen vagyok, nem tudom valaha kinövöm - e ezt a rossz tulajdonságomat, hogy mindentől féltem magamat és aggodalmaskodom.
Köszi nektek tényleg. Ha még valaki írna akármit szívesen fogadom, bárhogy is gondolja.
Nézd,azok akik pala tetőket csináltak anno vagy magát a palát gyártották esetleg tetőcsere esetén a régit leszedik,azok nem 10 percig érintkeznek vele és nem csak minimális mennyiséget lélegeznek be.
Egyébként ciszta nagyon gyakran előfordul és a test bármely területén megjelenhet.
Nekem a vesémben van.
Ennyitől 100%, hogy nem lett bajod.
Pala gyárban, aki egész álló nap palákat vágott, maszk nélkül, az 30-40 év után talán tényleg beteg lett miatta, de ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!