Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Palát pakoltam, emiatt lehet...

Palát pakoltam, emiatt lehet ciszta a torkomban?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok. Tavaly anyával a kert elejéből a kert végébe pakoltuk a palát.

Nem volt rajtunk se maszk, se kesztyű.

Idén nekem volt egy nyaki uh-m, amin kiderült, hogy van egy 2 mm-es cisztám.

Gondolkodtam sokat mitől lehet és ez jutott eszembe.

El vagyok nagyon keseredve, mert nagyon sokáig szeretnék élni és nem dohányzom, egészségesen élek.

Nem szeretnék rákban meghalni.

:((((((((

Köszönöm előre is a válaszaitokat.

A pala elemeket töröttek voltak.

2021. aug. 3. 11:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez csak pala,nem urán.Az égegyadta világon nem lesz tőle semmi bajod.
2021. aug. 3. 12:48
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, sajnos igaz rám, hogy hipohonder vagyok. Nagyon irigylem azokat, akik ráznak egyet a válukon és haladnak tovább, én nem ilyen vagyok, nem tudom valaha kinövöm - e ezt a rossz tulajdonságomat, hogy mindentől féltem magamat és aggodalmaskodom.

Köszi nektek tényleg. Ha még valaki írna akármit szívesen fogadom, bárhogy is gondolja.

2021. aug. 3. 12:50
 13/16 anonim ***** válasza:

Nézd,azok akik pala tetőket csináltak anno vagy magát a palát gyártották esetleg tetőcsere esetén a régit leszedik,azok nem 10 percig érintkeznek vele és nem csak minimális mennyiséget lélegeznek be.

Egyébként ciszta nagyon gyakran előfordul és a test bármely területén megjelenhet.

Nekem a vesémben van.

2021. aug. 3. 13:05
 14/16 anonim ***** válasza:
Párom tetőfedő,nem egy palával borított tetőt csináltak meg,cseréltek le. Semmi baja 20 éve.
2021. aug. 3. 13:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Ennyitől 100%, hogy nem lett bajod.

Pala gyárban, aki egész álló nap palákat vágott, maszk nélkül, az 30-40 év után talán tényleg beteg lett miatta, de ennyi.

2021. aug. 3. 13:30
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon szépen, hogy írtatok nekem.
2021. aug. 3. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!