Palát pakoltam, emiatt lehet ciszta a torkomban?
23 éves lány vagyok. Tavaly anyával a kert elejéből a kert végébe pakoltuk a palát.
Nem volt rajtunk se maszk, se kesztyű.
Idén nekem volt egy nyaki uh-m, amin kiderült, hogy van egy 2 mm-es cisztám.
Gondolkodtam sokat mitől lehet és ez jutott eszembe.
El vagyok nagyon keseredve, mert nagyon sokáig szeretnék élni és nem dohányzom, egészségesen élek.
Nem szeretnék rákban meghalni.
:((((((((
Köszönöm előre is a válaszaitokat.
A pala elemeket töröttek voltak.
Még annyi, hogy apukám idén is garázst épített és sajnos a palából kifúrt egy darabot, hogy a garázs teteje odaférjen normálisan.
A fúrás után kb. 1-2 órával felmentem a tetőhöz létrán, mert mondta nézzem meg milyen lett. Kb. 10 percig voltam fent, mer a szüleim ott voltak a garázs tetején és kicsit beszéltem velük.
Úgyhogy most emiatt is aggódom.........:((((( mert természetesen maszk nélkül mentem fel és ott ugyebár ki van belőle vágva.
Azért ez a pala dolog nem így működik,ennyitől semmi bajod nem lesz.
Akinek bármilyen tetője stb .palából van az élete során sokszor ennyiszer hozzányúl és nem lesz baja.
Köszönöm, rendben. Azonban az, hogy apa levágott belőle én meg mellette voltam utána, nem tudom, hogy bajom lett -e tőle.
Tudom, hogy ezentúl nem lehetek elkeseredve egy életen át, de kegyetlenül haragszom.
Rendben köszönöm nektek.
Akkor az sem gond, hogy 2 órára rá felmentem 10 percre maszk nélkül oda a palamellé amiből apukám kivágott darabokat? nem tudom milyen géppel, mert nem értek hozzá, de valamilyen géppel vágta ki, így gondolom jól szállhatott a por.
Ne haragudjatok, tudom, hogy igazából senki se tudhatja mi lesz x idő múlva, de annyira kétségbe vagyok esve, hogy azóta csak az ágyamban fekszem szomorúan,mert megijedtem, hogy még a leendő gyerekeim esküvőjét se élem majd meg, mert tüdőrákban meghalok, annyira megijedtem.
Egyébként nekünk nagyon nagy a portánk sajnos.
A házunk is hatalmas, az egész palatetős. Van 11 apartmanunk, felújításra szorulnak azok is mind palatetős. És van 2 garázs, ami palatetős, plusz egy kiülő, ami palatetős.
Apukám cserélni akarja őket, de eddig elvolt vele így...na meg tudjuk milyen drága a tető csere.
Most a házon kicseréli és ennyi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!