Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Covid-19 oltás utáni hosszútáv...

Covid-19 oltás utáni hosszútávú mellékhetások?

Figyelt kérdés
Azt figyeltük meg, hogy szirénázó mentők száma nem csökkent le, pedig sehol egy Covidos eset (2021 nyarán). Van információtok, hogy mégis miért ilyen sok a beteg? A Covid elleni védőoltások okozhatnak olyan mellékhatásokat rövid vagy hosszú távon, ami miatt kórházi kezelésre szolul valaki?

2021. júl. 28. 14:41
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
A mentőautó csak covidost, vagy oltás utáni mellékhatástól szenvedőt vihet?
2021. júl. 28. 14:42
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Mert mondjuk ettől a nagy hőségtől pl. a szív- és érrendszeri betegek folyton rosszul lesznek? Eddig is így volt.
2021. júl. 28. 14:47
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Szerencsére ez olyan, mint a nátha. A covid miatt elmúlt. Most az oltás miatt nincs több baleset, szívroham, semmi más.
2021. júl. 28. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
szerintem inkább a meleg okozza most a problémát, rosszul lesznek az idősek, az utakon se úgy tudnak koncentrálni az emberek, ezért talán több a baleset is
2021. júl. 28. 15:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Forróság! De én azt gondolom, Covid időszakban csendben mentek! Egyet se hallottam abban az időben pedig biztos több száz embert kellett vinniük.

Képzeld el van más sziréna is amire figyelniük kellene az embereknek!

2021. júl. 28. 15:36
 6/6 anonim ***** válasza:
51%

Dehogy nem csökkent. Tavasszal folyamatosan ment az utcánkban a mentő (nem messze van egy kórház), most meg alig hallani. Van, hogy napokig sem.

Amúgy nem nem tűntek el a betegségek, szívrohamok, balesetek sem az oltással.

2021. júl. 28. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!