Covid-19 oltás utáni hosszútávú mellékhetások?
Figyelt kérdés
Azt figyeltük meg, hogy szirénázó mentők száma nem csökkent le, pedig sehol egy Covidos eset (2021 nyarán). Van információtok, hogy mégis miért ilyen sok a beteg? A Covid elleni védőoltások okozhatnak olyan mellékhatásokat rövid vagy hosszú távon, ami miatt kórházi kezelésre szolul valaki?2021. júl. 28. 14:41
1/6 anonim válasza:
A mentőautó csak covidost, vagy oltás utáni mellékhatástól szenvedőt vihet?
2/6 anonim válasza:
Mert mondjuk ettől a nagy hőségtől pl. a szív- és érrendszeri betegek folyton rosszul lesznek? Eddig is így volt.
3/6 anonim válasza:
Szerencsére ez olyan, mint a nátha. A covid miatt elmúlt. Most az oltás miatt nincs több baleset, szívroham, semmi más.
4/6 anonim válasza:
szerintem inkább a meleg okozza most a problémát, rosszul lesznek az idősek, az utakon se úgy tudnak koncentrálni az emberek, ezért talán több a baleset is
5/6 anonim válasza:
Forróság! De én azt gondolom, Covid időszakban csendben mentek! Egyet se hallottam abban az időben pedig biztos több száz embert kellett vinniük.
Képzeld el van más sziréna is amire figyelniük kellene az embereknek!
6/6 anonim válasza:
Dehogy nem csökkent. Tavasszal folyamatosan ment az utcánkban a mentő (nem messze van egy kórház), most meg alig hallani. Van, hogy napokig sem.
Amúgy nem nem tűntek el a betegségek, szívrohamok, balesetek sem az oltással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!