Milyen hosszútávú baj történhet ha mindig valamelyik lábon van törökülésben a súly nagy része?
Figyelt kérdés
Gép előtt általában a székemen mindig törökülésben ülök, általában váltva, hogy melyik láb van alul 5-10percenként attól függ zsibbad-e az alsó. Ez már talán 1 éves folyamat+ is megvan, és elért a lábam arra a pontra, hogy már sajog, és nem múlik el rajta a vörösfolt ami az üléstől keletkezik, főleg mert van hogy még a felsőlábon könyökölök mellé. Gondolom mindenképp normálisan kell ülnöm vagy megbánom, de amúgy mi történne, ha folytatnám ezt a fajta ülést?2021. máj. 8. 18:22
2/4 anonim válasza:
De hogy a frászba lehet az kényelmesebb, mint bármilyen más pózban ülni? Már a tested is tiltakozik ellene. 100%, hogy lány vagy, azok ülnek mindig így.
3/4 anonim válasza:
#2 most tiltakoznék, hogy nem is igaz, de lányként csak megerősíteni tudom :D
Egyébként szerintem nem történne semmi, sok helyen ebben a pózban imádkoznak órákat
4/4 anonim válasza:
Szerintem a keringésnek nem tesz jót.
Magas véralvadási faktor esetén szerintem ez plusz %-al emeli a trombózis előfordulásának az esélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!