Melyik covid vakcinának van a legkisebb veszélye, a potenciális hosszútávú mellékhatásokat tekintve?
Szívem szerint én sem adatnám be, mert egészséges fiatal vagyok még, de már szó szerint mindenki megkapta körülöttem. Az hogy alacsony a hatásfoka nem zavar, amióta itt van a vírus, elég sokfelé jártam, nem rettegtem bezárkózva, a munkámból adódóan is sok emberrel találkozok, mégsem kaptam el.
Rögtön az oltás után senkinek nem lett baja, akiket ismerek, szóval nem is az a problémám, hanem hogy évek múlva nehogy előjöjjön valami gebasz.
Szerintem ezt senki sem tudja előre, majd évek múlva derül ki, de addigra meg már túl leszel a sokadik oltogatáson is belekényszerítve..
Ez a szomorú! Hogy igazából senki sem önszántából oltakozik és az akarata, meggyőződése elkenében cselekszik. Talán csak a fideszesekben nincs kétség.
És miért nem hallgatsz a szívedre? Azt tudtad, hogy az elme becsaphat, de a szívnek nem lehet parancsolni?! Az mindig jól tudja az igazságot.
Egy tál lencséért szerintem nem érdemes kockáztatni csak azért, mert a többiek megtették..!
"Azt tudtad, hogy az elme becsaphat, de a szívnek nem lehet parancsolni"
Könyörgöm, ez nem egy lányregény, hanem egy apokaliptikus sci-fi-horror. Az éli túl, aki az eszét használja. Az meg azt mondja, hogy minden oltás jobb, mint a Covid, nemcsak egyénileg, de az emberiség egészének.
#5: igen, pont ezzel tudnak rávenni az oltásra. Egyéni döntésed. Egyéni felelősséged. Ha netán később baj lesz, remélhetőleg akkor is ki fognak tartani a barátaid melletted?
Ha meg nem lesz semmi baj, akkor minden oké. De ez csakis utólag derül ki. Az esély szerintem 50-50%.
És azt az egyet nem fogja vigasztalni az, hogy a többieknél minden faca, ha nála meg pont nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!