Infó a hosszútávú mellékhatásokról?
Oké, nem vagyok vírus tagadó.
Engem csak az érdekelt hogy a hosszú távú mellékhatásokról létezik-e infó. Akár feltételezések a benne lévő anyagból kiindulva. Nem tudom, nem értek hozzá.
Sajnos annyi össze vissza dolgot olvasni a vírussal kapcsolatban hogy az már követhetetlen.
Nyílván egy átlag ember fél, nem bízik.
Az egyik helyen azt olvasod hogy jó a vakcina, görgetsz kettőt és ott már azt hogy belehalt x számú ember az oltás követő napokban.
Remélem ennyi elég így kezdésnek.
Folytathatnám sajnos.. de sosem érnék a végére. Akit érdekel minden további infó a témában, rengeteg cikket, forrással megjelölve talál az oldalon. Ezenkívül, akit valóban érdekel, youtube-n is rengeteg hiteles videó található.
Akiknek ennyi sem elég...azokat rendkívül tudom sajnálni!
Hm..mikor megosztottam, még simán meg tudtam nyitni az összes linket. Direkt leellenőriztem. Érdekes, hogy most nem engedi...
"Legyen vége a tűszúrásoknak" megnevezésű facebook oldalon találhatók ezek a hivatalos külföldi forrásokat tartalmazó cikkek, bizonyítékok.
Minden fontos infó a témában itt megtalálható. Nyomatékosítanám, hogy nem holmi szedett-vetett bejegyzések találhatók itt.
Akit érdekel, hogy mi zajlik VALÓBAN a világban, annak javaslom, hogy nézzen rá legalább erre az oldalra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!