Rossz a mérleg?
Figyelt kérdés
Az anyám mérlegén 3 kilóval vagyok több, mint az én otthoni mérlegemen.
Mindkettönké digitális, elemekkel müködik. Az anyám mérlegén mindig ez a súly jön ki, evés elött, után stb
2021. júl. 25. 09:16
1/8 anonim válasza:
A gravitáció ereje is okozhatja ezt.
2/8 anonim válasza:
Igen, szerintem is a gravitacioval lesz gond, a merlegnek jol kell mukodnie.
Egy fizikust hivjal fel, hogy hogyan lehetne kevesbe elgorbiteni a teret korulotted.
3/8 anonim válasza:
Nem ferde náluk a csempe esetleg? A legbiztosabb az lenne, ha egy védőnőnél mérnéd meg magad, mert az a mérleg 100% hogy pontosan fog mérni
4/8 anonim válasza:
mérjél le mindkettőn mondjuk 2 liter vízet, az pont 2 kiló kell, hogy legyen. amelyik mérleg nem annyit mutat az rossz.
5/8 anonim válasza:
És miért menne védőnőhöz, ha nem is terhes? 😂😂
7/8 anonim válasza:
Ha kipróbálnál még tíz-húsz mérleget, akkor az eredményekből ki lehetne szűrni, mit mond a többség, és melyik 1-2-3 mérleg mér félre. Erre okosabbat mondani nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!