Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hagyományos mérleg elromolhat?...

Hagyományos mérleg elromolhat? Mutathat rossz értéket?

Figyelt kérdés
szóval ha leteszem akárhová a szobában, eleve nem a nullánál van a piros vonal, aminek szerintem ott kéne lennie. mintha elcsúszott volna benne valami. így kevesebbet mutat, gondolom.

2021. ápr. 2. 02:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nagyjából minden elromolhat még egy mérleg is. Nekem is romlott már el hagyományos mérlegem, az után váltottam digitálisra.
2021. ápr. 2. 02:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs rajta egy beállító, amivel oda tudod állítani a 0-hoz? Az enyémen van. Amúgy persze, elromolhat.
2021. ápr. 2. 04:59
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze,hogy elromolhat.

Még a legegyszerűbb falióra is elromolhat.

Minden ilyen mechanikus (még ha csak nagyon egyszerű mechanikája is van) eszköz elromolhat.

2021. ápr. 2. 05:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Digitális is.

De az analogon állítsd be a nullát nullára

2021. ápr. 2. 06:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Van egy tekerő tajta, ami azt állítja hol legyen a nulla.
2021. ápr. 2. 09:31
 6/6 anonim ***** válasza:

A tárát (hol mutasson nullát) tudnod kell neked is állítani! van valahol egy tekerentyű amivel lehet állítgatni.

Milyen mérleg ez pontosan?

Amúgy igen el tudnak romlani, mert kopnak, deformálódnak, hőingazodás is okot elállítódást.

Egy hagyományos mechanikus mérleg sokkal könnyebben állítódik el mind egy új, digitális.

2021. ápr. 2. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!