Volt egy kérdés, hogy kinek milyen betegsége volt/van? Én arra lennék kiváncsi ki az akinek semmi baja nincs, (vagy legalábbis úgy tudja!)jó a közérzete, nem beteg szinte sosem!? 20 felett írjatok legalább, bár látom az előző kérdésnél elég sok a tizen éves beteg sajnos!!
2010. aug. 28. 06:49
1/9 anonim válasza:
35 és semmi bajom, már kb 6 éve meg se fáztam, de a barátom se. Nem értjük mért, kezd egy kicsit aggasztani a dolog. Olyan jó lenne már betegnek lenni kicsit :D
Amúgy a fogaim elég rosszak, meg neki is, sok van tömve :)
2010. aug. 28. 06:57
2/9 anonim válasza:
31 éves vagyok két gyermekem van,és kutya bajom.Nem fáj semmim,nem szoktam beteg lenni.Mondjuk tornázok elég sokat.Lehet ez is számít.
2010. aug. 28. 07:01
3/9 anonim válasza:
40 évesen évi 1-2 megfázástól eltekintve makkegészséges vagyok. Én is sokat mozgok, kisgyerekekkel foglalkozom, egész nap futunk, labdázunk, a szőnyegen/fűben "fetrengünk", mellette a sok zöldség, gyümölcs, hal is sokat nyom a latban. Biztos vagyok benne, hogy ezeknek, így, együtt köszönhetem a jó egészségemet.
2010. aug. 28. 07:40
4/9 anonim válasza:
Nekem azon kívűl h az egyik szívbillentyűm nem zár rendesen már születésem óta, magas a vérnyomásom, bizonyos hangokat nem hallok meg, rosszak a fogaim(hiába mosom, 2évente fogorvoshoz kell menni), azon kívűl teljesen jól vagyok. Viszont nem szoktam megfázni, meg taknyos lenni, influenze stb...
Közelebb a 20hoz, mint a 19-hez/F
2010. aug. 28. 07:52
5/9 anonim válasza:
Hát nekem cisztát találtak a petefészkembe, (tegnap).. másról nem tudok.. 17L
2010. aug. 28. 07:55
6/9 anonim válasza:
Szerintem én egészséges vagyok, leszámítva, hogy van egy enyhe gerincferdülésem és olykor fáj a hátam. De ez nem hátráltat semmiben, szóval én úgy veszem, hogy egészséges vagyok :)
2010. aug. 28. 08:53
7/9 anonim válasza:
PCOS-es vagyok. Pluaz most kijött rajtam valami ekcéma szerű és mindenhol viszketek.
Amúgy ezen kívül nem nagyon szoktam beteg lenni, max nyáron egy kis allergia.
20/L
2010. aug. 28. 10:37
8/9 anonim válasza:
18 vagyok de azért írok én is.
pajzsmirigy problémáim vannak, szociális fóbia, a fogaim rosszak
de szerencsére csak ennyi:)
2010. aug. 28. 10:45
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de a végén már elmentünk a betegségek felé! AKi beteg annak jobbulást kívánok, a többieknek még jobb egészséget!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!