Van valamilyen betegséged, ha igen mi az és hogy érzed javul e?
Szia!
Nekem igazából gerincferdülésem van,de mióta hiszek abban, hogy műtét nélkül is bármi sikerülhet(csak hinni kell benne), azóta egyáltalán nem érzem, hogy bármi bajom is lenne.(Nem sorolnám a gerincferdülést a betegségek közé).
Off:Nem hiszem azt, hogy egy műtét bármit is helyrehozna.
Valamiért van betegség a Földön, és nem azért, mert olyan jólelkű az emberiség.:)
[Elnézést kérek, tulajdonképpen az egész válaszom Off-os, de megszerettem volna osztani ezt Veled/Veletek!]:)
Ha én azt tudnám, hogy mit csináltam magammal... :( Múlt héten hétfőn elmentem futni aztán utána nagyon fájt a sarkam. Nem foglalkoztam vele azt hittem, hogy egy kicsit megerőltettem, vagy hogy rossz a futó cipőm. Aztán még ezen a héten se múlt el, ha nem mozgatom nincs vele baj, de járni nem tudok rajta fájdalom nélkül. Meg van duzzadva is, igaz, hogy nem pihentettem mert iskolába csak gyalog tudok menni, de mostmár kezdek aggódni. Hétvégén pihentetem, ha nem javul irány az orvoshoz hétfőn. :(
Ezenkívül még ekcémás is vagyok..
OFF: Gerincferdülésre legjobb gyógyír az úszás mellett a jóga ide tartozó gyakorlatai: Matsyendrasana (gerinccsavarás), Trikonasana (háromszögállás), Bhujangasana (kobraállás).
Amúgy nekem allergiám van úgy 7 éve, ha betegségnek számít, és javult az utóbbi időkben... Egyre enyhébbek a tünetei.
Alvadási zavarom van, tüdőtályogom és pajzsmirigy-túltengésem.
És 22 éves vagyok.
Amúgy jól vagyok, pozitívan állok a dolgokhoz és mindenben meglátom a jót. Sokat mosolygok, ez abszolút segített.
Az alvadásra gyógyszert szedek, a tályog stagnál, a pajzsmirigyem meg úgy tűnik rendbe van. Szóval működik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!