Milyen ez a laborlelet? Nagyon rossz ez a kalciumszint? Koleszterinre már kell gyógyszer vagy még diéta elég lehet?
Még van hátra vizsgálat és ezért soká jutok vissza a belgyógyász doktornőhöz.
Refluxot leszámítva (néha nyelőcsőégést okoz illetve krákogást, váladékos torkot) lényegében tökéletes a közérzetem.
Sok csokoládét leszámítva egészségesen étkezem, víz, ízesítetlen tea, néha cola de akkor cukormentes, sok-sok zöldség, gyümölcsök, hal, heti 4-5 óra sport jelenleg. A COVID előtti időkben nem volt időm eleget sportolni, de teljesen akkor se maradt ki az életemből. 1,5 éve meg heti 3-5 óra.
Ma például 10 ezer lépést tettem, 1 órát úsztam, fizikailag, agyilag fitt vagyok.
10 éve már volt magas kalciumszintem.
A koleszterinszintem kb 5 éve emelkedik folyamatosan.
"Nomeg szerintem alapos vizsgálatok után lehet kimondani, hogy hipochonder...."
Ja, esélyes, mikor az a hobbid hogy orvosról orvosra jársz, de véletlenül sem mennél el pszichiáterhez akinek a szakiránya ezt megállapítani.
Ember, szándékosan bántasz másokat?
Amikor a belgyógyász küld tovább téged, akkor megtagadnád, vagy mi?
A belgyógyász küld oda, ahova megyek, melyik részét nem érted????
Annyira sok benned a rosszindulat.
Mások kérdéseinél is látom, hogy egy 4 pipás hipochonderezik, szerintem te.
Nem lepődnék meg, ha az állna a hátterében, hogy veled vagy mással történt valami rossz orvosokkal kapcsolatos dolog és tudatalatt ettől lettél ilyen.
Persze, az összes négypipás én vagyok az oldalon, nem tudtad? Ne zavarjon hogy a négy pipa a leggyakoribb, mind én vagyok. Valójában én írom az oldal összes kommentjét, még a tieidet is.
Ja, nem tudtam hogy csak oda szabad menni ahová a belgyógyász küld. Én hülye azt gondoltam, hogy az ember szabad akaratából elmehet bármikor bármilyen orvoshoz.
Persze, stopperrel mértem, hogy mennyi idő után jött az erős fülzúgásos, hidegverítékes, elsötétülős rosszullét, mikor akárhol, akármeddig állni kellett....
A rendezvények, előadások hossza alapján tippelem, hogy 15-20 perc, ha nem esett volna le magadtól is.
A belgyógyászhoz mentem és ahova küldött, az elmúlt közel 1 évben. Sajnos nem jellemző rám, hogy eljárjak a szűrővizsgálatokra, amikre kellene. Na MOST érdekel, miért is bántasz azzal, hogy hobbim az orvoshoz járás?
Amúgy a parathormon-szintemet nézték illetve tiszta üvegbe kellett pisilnem 1 teljes napig. A parathormon jó, de nem ürítek elegendő kalciumot.
Szinte nullára vett tejtermékfogyasztás segített amúgy rajta.
6-ra is 10-ből 9 kardiológus gyógyszert ír, nemhogy 7-re.
Akinek 10-es és élni akar, az rég gyógyszert szed.
A szabadban, 7 ember mellett állva is a tömeg és a meleg miatt lettem rosszul. Igazad van
"A fülzúgás is lehet pszichés"
Persze, ezt vizsgálat nélkül szokták kimondani, ugye? Pláne, hogy a családban volt, van érelmeszesedés, érszűkület, szívinfarktus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!