Milyen ez a laborlelet? Nagyon rossz ez a kalciumszint? Koleszterinre már kell gyógyszer vagy még diéta elég lehet?
Még van hátra vizsgálat és ezért soká jutok vissza a belgyógyász doktornőhöz.
Refluxot leszámítva (néha nyelőcsőégést okoz illetve krákogást, váladékos torkot) lényegében tökéletes a közérzetem.
Sok csokoládét leszámítva egészségesen étkezem, víz, ízesítetlen tea, néha cola de akkor cukormentes, sok-sok zöldség, gyümölcsök, hal, heti 4-5 óra sport jelenleg. A COVID előtti időkben nem volt időm eleget sportolni, de teljesen akkor se maradt ki az életemből. 1,5 éve meg heti 3-5 óra.
Ma például 10 ezer lépést tettem, 1 órát úsztam, fizikailag, agyilag fitt vagyok.
10 éve már volt magas kalciumszintem.
A koleszterinszintem kb 5 éve emelkedik folyamatosan.
Egyébként ha szerintetek ezek a laboreredmények jók, akkor mi számít rossznak? Akár konkrét számokkal érdekel.
Akkor miért küldözget az orvos ezer helyre?
Egészségügyben dolgoztok? (Azok, akik konkrétan nekem rontottak, hogy hipochonder vagyok...) Ha igen, melyik területen? Bárki bemondhat bármit, de ettől még érdekel.
Bárcsak ilyen tökéletes laborom lenne. Más meg rinyál ilyen jó eredmények mellett... :/
Neked az agyaddal van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!