Hajléktalanok lába mitől rohad el ilyen gyakran? A napokban 2 olyat is iláttam, akinek szó szerint üszkösödött a lába. MItől alakul ki ez náluk nagyobb arányban, mint a normál populációban?
Ájulásig bekúrnak, elesnek, verekednek.
A sebeiket nem kezelik, elgennyesedik, majd lerohad.
Láttam ár amelyiknek kilógott a nyílt töréses csontja a rohadásból, majdnem belehánytam a sebbe én is.
Többségük évek óta alkoholista, ami könnyen okozhat cukorbetegséget. Az meg kezeletlenül simán vezethet üszkösödéshez. Ördögi kör.
De az esőben beázó, majd napokig vizesen hordott (nyilván nincs neki másik) cipő sem szerencsés.
Durva. Viszont ebben az esetben akkor a rendszerrel is gond van, ha erre motiválja őket.Érdekes egyébként, hogy én mostanában jobban szitualizáld arcokat is egyre gyakrabban látok ilyen kis elektromos akármin grasszálni lábak nélkül. Lehet, hogy kezd divatba jönni az amputáció, mint a legjobb megoldás a bonyolult élethelyzetekre? :D Nemrég egy cukorbetreg, féllábú nem hajléktalan, hanem ilyen lakótelepi bácsika adta nekem elő a buszmegállóban, hogy nagyívben tesz a diétára, hiszen feltalálták a műlábat is, és nem is feltűnő, ha bő szárú nadrágban mászkál. Amúgy valóban semmi nem tűnt fel elsőre az állapotából, csak az, hogy kicsit sántít :D És ezzel egyébként teljesen beleolvadt a korosztályába.
A homeless-ekre visszatérve, az az 1-2%, akik ennyire elhanyagoltak, és már nyílt színen feketedik a lábuk meg haldokolnak vérmérgezésben, hogy jutnak el idáig?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!