Szerintetek ősszel vagy nyár végén lesz negyedik hullám? Illetve mit gondoltok,lssznek korlátozások? Pl,hogy megint csak az oltottak mehetnek bizonyos helyekre,vagy mindenkinek karantén? Oltottaknak is?
Meg a trollok harca a tömegközlekedésen , boltok pénztárainál.
2021. júl. 9. 20:05
2/13 anonim válasza:
Biztos,hogy lesz elég szétnézni a világban,gyors ütemben terjed ismét.Nagysága attól függ,hogy hányan oltatják be magukat,ideje lenne kötelezővé tenni,mert baj lesz.
2021. júl. 9. 20:07
3/13 anonim válasza:
Nem, neked is csak egy lesz, mint mindenki másnak.
2021. júl. 9. 20:08
4/13 anonim válasza:
Lesz. Én külföldön élek, minden 2. hír itt már azzal foglalkozik... Szerintem meg kéne tanulni ezzel együttélni és nem a fal közé bezarkozni...
Jelenleg most, ahol én élek, német nyelvterületen, azzal foglalkoznak, hogy a kisgyermekek a lockdown miatt nem voltak kellőképpen kitéve korokozoknak, így az immunrendszeruk nem olyan... Bár nem tudom, hogy mit vártak a kedves "Expert"ek és "Expertin"ék. Riogatni tudnak, csak a nagy tudásuk a jovoig nem terjed. Kész vicc :D
2021. júl. 9. 20:15
5/13 Thunderfairy válasza:
A nyár végén már nem tudnak politikusaink külfőúldőn nyaralni és újra jönnek a korlátozások. Nem az emberek érdekében van a mostani lazitás sem. Vegyétek már észre az igazságot emberek.
2021. júl. 9. 20:16
6/13 anonim válasza:
5: ezt mindenki tudja már szerintem.
2021. júl. 9. 20:18
7/13 anonim válasza:
Nyilván lesz, sőt talán továbbiak is, ezek a járványos és könnyen mutálódó fertőzések többnyire csillapodó hullámmozgással leírható megbetegedéseket okoznak.
2021. júl. 9. 20:18
8/13 anonim válasza:
"Szerintem meg kéne tanulni ezzel együttélni és nem a fal közé bezarkozni..."
Szerintem le kéne xarni eddig is volt, nem is tudtak róla, aki gyenge elhullik ennyi...
Az oltás sem véd csak fél évig vagy eddig addig, mire akkor a cirkusz... ISmerőseim közül akik az astrát kapták kivétel nélkül mindnek az ágyéka, a hónalja lila zöld volt mintha összerugdosták volna őket, volt amelyik egy hétig nem ment dolgozni az oltása után.
2021. júl. 9. 21:34
9/13 anonim válasza:
Egy női csoportban olvastam kommenteket, hogy a ciklusuk az oltás után késik, vagy teljesen megszűnt :(
2021. júl. 9. 22:27
10/13 A kérdező kommentje:
Az oltás után nekem is nagyon furán jött meg,alig volt meg,pedig előtte mindig még sok is volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!